Birourile politice locale ale PDL de la Petrila si Vulcan au fost dizolvate

Nesupunerea se plateste cu dizolvarea. Biroul Permanent Judetean Hunedoara al PDL a decis dizolvarea biroului politic de la Petrila, ai carui membri au votat un alt candidat la functia de primar si nu pe actualul edil, impus de la Deva. O decizie similara a fost luata si in cazul BPL Vulcan.

Biroul Permanent Judetean Hunedoara al PDL a decis, sambata dupa-amiaza,  cu unanimitate de voturi sa dizolve Birourile Permanente Locale ale PDL din Petrila si Vulcan.

In aceeasi sedinta, BPJ a hotarat excluderea din PDL a primarului din Vulcan, Gheorghe Ile, care a anuntat ca in iunie va candida pe listele PSD, precum si a viceprimarului Angela Stoica, care a anuntat ca este alaturi de Ile.

Hotararea va fi supusa aprobarii Consiliului Director Judetean Hunedoara, in perioada imediat urmatoare, in conformitate cu prevederile statutare si ale reglementarilor interne.

Pe de alta parte, BPJ a adoptat componenta Birourilor Permanente Locale care vor activa cu mandat interimar in organizatiile locale Petrila si Vulcan, pana la data organizarii alegerilor interne, conform statutului.

Astfel, presedinte interimar al BPL Petrila a fost desemnat d-l. Ilie Paducel, in timp ce BPL Vulcan va fi condus d. Constantin Cocosi – Vartopeanu. Reprezentantii PDL Huneoara spun ca hararile au fost adoptate ca urmare a incalcarii grave a prevederilor statutare interne ale PDL, precum si ale Codului Etic intern aplicabil, de catre conducerea BPL Petrila si Vulcan.

„Am luat aceste hotarari pentru ca am constatat abateri grave de la principiile noastre politice.

Gravitatea abaterilor consta, cu precadere, in inselarea asteptarilor cetatenilor care au mandatat in consiliile locale persoanele excluse astazi din PDL si care le-au acordat increderea lor odata cu votul dat partidului nostru. Si, nu in ultimul rand, BPJ Hunedoara considera ca interesele politice conjuncturale ori personale nu pot fi puse mai presus de principiile si valorile promovate in echipa noastra actuala, a organizatiei judetene Hunedoara a PDL”, a declarat Dorin Gligor, presedintele PDL Hunedoara.

Carmen Cosman

5 comentarii la „Birourile politice locale ale PDL de la Petrila si Vulcan au fost dizolvate

 • 8 aprilie 2012 la 19:44
  Permalink

  Trebuie facuta curatenia de primavara in fiecare partid,sa merite doar cei ce muncesc in fiecare partid nu pe rudenii,prietenii care fac jocurile pentru a profita ei si familile lor (batrani si babele din partide).

  Răspunde
 • 9 aprilie 2012 la 02:50
  Permalink

  jos presedintele bpl local paducel pt ca nu a stiut sa isi impuna minciunile ,si sus paducel interimarul,haaaaaaaaaa haaaaaaaaaaaa haaaaaaaaaaaaa pdl se tot duce unde so dus mutu iapa .mai vei fii primar comunistule cand o reinvia tov ceau pana atunci ceau ceau

  Răspunde
 • 9 aprilie 2012 la 04:34
  Permalink

  PDL-ul va ajunge alaturi de PNTCD,in groapa de gunoi a istoriei.Ne-am saturat de minciunile voastre.Sper ca USL-ul sa indrepte ce au stricat cei de la putere.

  Răspunde
 • 9 aprilie 2012 la 06:20
  Permalink

  Nu va entuziasmati prematur.Nu e decit un mare concurs de „hair-styling”.Sau,ca sa priceapa toata lumea:”isi schimba lupu’ paru’,dar nu si naravu’ sau Maria (sa) isi schimba doar palaria.Si uite-asa o sa se umple toate „barcile” indiferent de culoare,cu „tirfe politice”, peste capacitatea normala.Ce urmeaza ?Se duc toate la fund in frunte cu „nava amiral”-Romania.Si noi,’om trai bine,ca pestii pe uscat.

  Răspunde
 • 9 aprilie 2012 la 07:55
  Permalink

  USL si PDL =aceiasi MIZERIE sper ca electoratul sa se trezeasca si sa nu-i mai voteze pe acesti CIOCOI netrebnici,oameni buni votati candidatii PPDD.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.