Costel Avram: “Strategia noastra este dublarea numarului de consilieri locali”

Presedintele PRM Hunedoara, Costel Avram a stabilit tinta pentru alegerile locale din 10 iunie si anume dublarea numarului de consilieri locali in toate Consiliile Locale. Potrivit liderului PRM, Costel Avram  pana la sfarsitul lunii aprilie vor fi finalizate toate listele cu candidati pentru consiliile locale si pentru primariile din tot judetul Hunedoara.

“Suntem pregatiti pentru alegerile locale din 10 iunie. Vom avea liste complete, iar cei care vor decide vor fi cetatenii. Strategia noastra este dublarea numarului de consilieri iar la Petrosani cel putin 2 consilieri. Noi nu avem obligatii fatap de nicio Uniune, obligatia noastra este doar fata de cetateni. Dupa cum am mai afirmat inaintea alegerilor din 10 iunie singura noastra alianta va fi doar cu hunedorenii. Dupa alegeri vom cauta sa facem majoritati acolo unde se doreste sa se construiasca”, declara Costel Avram.

Tiberiu Iacob Ridzi va fi sustinut si de PRM

Presedintele PRM Hunedoara, Costel Avram si-a anuntat sprijinul la alegerile din iunie pentru actualul primar al municipiului Petrosani, Tiberiu Iacob Ridzi, in timp ce in celelalte localitati din Valea Jiului candidatii sunt in mare parte stabiliti. “La Petrosani, in urma discutiilor pe care le-am avut cu membrii de partid, dar si cu cetatenii, am stabilit sa nu scoatem candidat si il vom sustine pe Tiberiu Iacob Ridzi. La Petrila, candidatul nostru este Emanoel Andronache, la Lupeni, Nasalean, la Uricani, Daniel Moraru, la Aninoasa Maria Gudacu, iar la Vulcan, Dorel Schiopu. Am mai spus-o si o sa o mai repet, noi mergem cu cei care doresc sa construiasca si lasam la o parte culoarea politica cand este vorba de binele cetateanului”, spune Avram.

“Urez succes tuturor contracandidatilor”

Presedintele PRM Hunedoara, Costel Avram va candida la presedintia Consiliului Judetean Hunedoara, iar in momentul in care se va da startul oficial in campania electorala sustine ca promite sa obtina cat mai multe voturi, chiar daca se va lupta cu colegul sau Ioan Mircea Molot. “ Pe timpul celor patru ani am colaborat foarte bine cu Ioan Mircea Molot, dar cand va incepe campania electorala va fi altfel. Eu voi trage de partea mea electoratul, dansul pentru el. Urez succes tuturor contracandidatilor, iar seara, dupa alegeri, o sa vedem cine a reusit sa convinga. Eu cred in sansa mea si nu ma voi da la o parte din cursa electorala”, a conchis Costel Avram.

Marius MITRACHE

 

Advertisements

4 comentarii la „Costel Avram: “Strategia noastra este dublarea numarului de consilieri locali”

 • Pingback:Costel Avram – Vicepresedinte Consiliul Judetean Hunedoara » Blog Archive » Costel Avram: “Strategia noastra este dublarea numarului de consilieri locali”

 • 8 aprilie 2012 la 19:53
  Permalink

  Rugam pe primarul nostru Tiberiu Iacob Ridzi care merita sa fie reales sa respinga „sustinerea” (nu are nevoie)profitorului fara carte (rugbyst mediocru ca sa termine o facultate)multa Costel Avram care se invarte de 10 ani in jurul apei din Valea Jiului scumpindo sub diferite motive iar pentru la anul a planificat Avram si Molot inco scumpire a apei in Valea Jiului dar el sa imbogatit si sa ingrasat pe timp de criza mondiala .

 • 9 aprilie 2012 la 04:21
  Permalink

  Stimate domnule „Cetatenii” penru a vorbi despre cineva in acest mod nu crezi ca e nevoie sa cunosti macar limba romana? Sunt foarte multe greseli in textul tau!

 • 9 aprilie 2012 la 06:55
  Permalink

  Slaba strategie domnule Presedinte, la Vulcan candva au fost 3 consilieri, acum e unul bun da daca vreti doar 2 e pacat sa va mai luptati. E clar ca cei de la judet, si Molot si Avram si Laurentiu se gandesc mai mult la locurile lor , la strategii tampite si habar nu mai au de ce zice lumea prin oras. Cred ca la cei din Hunedoara le-a luat cineva mintea daca au avut candva. Numai strategii si prosti au in cap. O strategie de atragere a electoratului, macar o idee ceva pe cand ?

Comentariile sunt închise.