Scriitorii vin in Vale la invitatia lui Avram

Evenimentul anului in Valea Jiului. La initiativa lui Costel Avram, prin asociatia sa Rosa Multiflora, in perioada 18-20 aprilie, Valea Jiului va fi onorata sa-i aiba ca oaspeti pe membrii Comitetului Director al Uniunii Scriitorilor din Romania.

Scriitorii, in frunte cu presedintele USR Nicolae Manolescu se vor intalni cu iubitorii de literatura din Valea Jiului, joi, 19 aprilie, de la orele 17.00, la Clubul Copiilor si Elevilor Petrila, in cadrul seminarului “ Valea, Chipul Angelic”.

Proiectul lui Costel Avram se numeste „Valea Jiului, Altfel”, iar scopul este de a demonstra ca Valea Jiului inseamna si alceva nu numai mineriade, saracie si mizerie.

“Daca toti oamenii politici aduc in aceasta perioada manelisti, solisti de muzica populara ori usoara, eu am considerat ca trebuie sa facem si altceva pentru Valea Jiului.

De aceea am invitat conducerea Uniunii Scriitorilor in Valea Jiului, iar domniile lor au acceptat. Dupa parerea mea este un lucru inedit si extraordinar ca cei care conduc destinele culturii romane sa vina in Valea Jiului. Acesti oameni pot scoate in relief  o Vale a Jiului, alta decat cea a mineriadelor, o zona unde se poate face si altceva”, spune Costel Avram.

Alaturi de presedintele USR, Nicolae Manolescu, vor mai fi prezenti Gabriel Chifu, vicepresedintele USR, Irina Horea, vicepresedinte externe USR, Nicolae Prelipceanu, redactor sef revista Viata Romaneasca, Horia Garbea, presedintele Asociatiei Scriitorilor din Bucuresti, si multi altii.

Marius MITRACHE


 

Advertisements

4 comentarii la „Scriitorii vin in Vale la invitatia lui Avram

 • Pingback:Costel Avram – Vicepresedinte Consiliul Judetean Hunedoara » Blog Archive » Scriitorii vin in Vale la invitatia lui Avram

 • 8 aprilie 2012 la 19:57
  Permalink

  Costel Avram care se invarte de 10 ani in jurul apei din Valea Jiului (este cea mai scumpa apa din tara desi vine prin cadere)scumpindo sub diferite motive iar pentru la anul Molot si Avram au planificat inco scumpire a apei in Valea Jiului dar Avram sa imbogatit si sa ingrasat chiar pe timp de criza mondiala.

  Răspunde
  • 9 aprilie 2012 la 08:41
   Permalink

   lmai mai dute la mata in cur ,pe toate ziarele zici ca avram a scumpit apa.de sefi tai care au furat ani de zile de ce nu te legi?MARLANULE

   Răspunde
   • 9 aprilie 2012 la 10:14
    Permalink

    „OCROTITI ANIMALELE,COPIII,BATRINII SI BOLNAVII !” Sindromul „suferinzilor” („Cetatenii”,”Valea Jiului”,”Minerii”,bla,bla) se numeste sindromul PENA.Fi bun crestin si tolereaza-i.Au gasit si ei un colt pt. refulare.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.