Drum inchis la Universitate

Drumul care duce la Universitate va fi inchis, incepand de astazi. Aceasta decizie, luata de reprezentantii institutiei, va fi valabila cel putin pana la sfarsitul acestei saptamani.

Muncitorii vor putea astfel lucra mai bine, mai ales ca se vor apuca de turnat si covor asfaltic. „Este vorba despre continuarea lucrarilor care au inceput la finele anul trecut, parte din proiectul care primaria l-a demarat si in care Universitatea este beneficiar, iar motivul principal pentru care s-a luat aceasta decizie este de a urgenta lucrarile si de a usura munca muncitorilor. In momentul de fata se face un slalom printre utilaje si exista riscul producerii accidentelor. Disconfortul, cred ca este mult mai mare asa, decat de a evita 3, 4 zile accesul auto la universitate”,

ne-a declarat Marius Cucaila, seful Patrimoniului Academic.

Desi aceasta masura este una temporara si absolut necesara, vorbe de duh din partea soferilor tot se vor auzi, mai ales ca vor trebui sa isi lase masinile, nu la Biblioteca, la fel ca data trecuta cand drumul s-a inchis, ci mai jos, la Complexul Comercial Jiul Shopping Center.

Luiza Andronache

Un comentariu la „Drum inchis la Universitate

  • 3 aprilie 2012 la 19:54
    Permalink

    PDL a modernizat Valea Jiului chiar pe timp de criza mondiala ceia ce PSD nu a facut in perioada 2000-2004 cand nu era criza mondiala.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.