Valea Jiului, “ciumã” pentru investitori

Valea Jiului, “ciumã” pentru investitori. Autoritãtile locale din Valea Jiului cautã investitori care sã vinã si sã dezvolte afaceri pentru a creea locuri de muncã. Putini sunt însã cei care vãd aceastã zonã una prielnicã pentru diferite activitãti. Reprezentantii administratiilor locale spun cã investitorii cautã sã se dezvolte pe orizontalã, iar aici terenul nu permite acest lucru din cauza geografiei zonei. “Valea Jiului este o zonã închisã, e o zonã în care nu ai posibilitatea sã te desfãsori. Sunt firme care solicitã pentru instalarea unei afaceri 20-30 de hectare pentru un singur ceea ce noi nu ne permitem pentru cã … mai departe

2 thoughts on “Valea Jiului, “ciumã” pentru investitori

 • 20 iunie 2014 at 17:57
  Permalink

  La Uricani ar fi fost frumos sa se faca o fabrica de asamblat ceva elecrocasnice si sa se deschida mina de la valea de brazi dar asta este,de exemplu unde este centrala ar fi frumos sa se faca o fabricuta de orce dar straini nu stiu de ce nu vin in vale? Si statul nu-l mai intereseaza.

  Reply
 • 21 iunie 2014 at 14:10
  Permalink

  Si unde or sa se angajeze ei sau copi lor la patroni care nu platesc munca si te ameninta cu desfacerea contractului de munca daca indraznesti sa-ti ceri drepturile caci cam asa esti prin valea jiului si hunedoara am vazut si la tv.Si to felul de sefuti care iti fac viata un cosmar.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *