Ca dovada certa ca presedintele Avram nu va trece in alta barca / Partidul Romania Mare si-a deschis un nou sediu la Hateg

Joi, dupa amiaza, a avut loc, la Hateg, inaugurarea noului sediu al Partidului Romania Mare pentru Tara Hategului. Tot in sediul PRM-ului va functiona si biroul consilierului judetean Costel Avram. La inaugurare au participat, in afara gazdelor, primarul Hategului – ec. Nicolae Timis plus o multime de membri, prieteni si simpatizanti ai partidului. In discursul inaugural, primarului Hategului a elogiat activitatea lui Costel Avram, in calitate de vicepresedinte a Consiliului judetean, si a spus ca PRM si Costel Avram trebuie sa fie in continuare in Consiliul Judetean factori de echilibru cum au fost si pana acum.

Costel Avram, presedintele filialei judetene a PRM, a spus, la randul sau, ca partidul sau, acolo unde nu va avea candidati proprii, va sprijini in alegeri pe acei primari care au facut ceva pentru comunitatea care l-a ales. Au fost doua declaratii de simpatie politica intre doi oameni bine plasati in sondaje, cu mult peste media partidelor pe care le reprezinta. Faptul ca presedintele PRM a deschis un sediu al partidului sau pentru Tara Hategului e un semn, de necontestat, ca d.Costel Avram va candida in alegerile locale pe listele partidului sau.

2 comentarii la „Ca dovada certa ca presedintele Avram nu va trece in alta barca / Partidul Romania Mare si-a deschis un nou sediu la Hateg

 • 1 aprilie 2012 la 11:32
  Permalink

  VOI VOTA CU VADIM AVRAM SI PRM.RESTUL PARTIDELOR NU SUNT CREDIBILE.

  Răspunde
 • 1 aprilie 2012 la 15:20
  Permalink

  Avram Costel,moldoveanul care se invarte de 10 ani in jurul apei din Valea Jiului scumpindo sub diferite motive (pentru la anul Molot-Avram au proectat inco scumpire a apei in Valea Jiului)sa imbogatit si ingrasat chiar pe timp de criza mondiala.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.