Buhaescu se teme, dar merge pe incredere

Danut Buhaescu, primarul de la Uricani, merge pe incredere.  El spune ca in cateva luni s-ar putea reincepe lucrarile la drumul care face legatura intre Campul lui Neag si Herculane.

El a primit asigurari de la nivel inalt ca acest lucru se va intampla, chiar de la Ministrul Borbely. Pentru reconfirmare, el a mai vorbit si cu primarul din Herculane, care i-a spus acelasi lucru. Totusi, edilul din Uricani se teme, iar asta cu toate promisiunile primite. Sunt venite de la niste politicieni, sustine el. “Acum vrem sa vedem realitatea. Sigur, este procedura aceea de licitatie, care va dura clar cateva luni. Problema este sa nu fie doar o promisiune din aceasta electorala. Adica, sa spunem ca ne da sperante si sa ne trezim ca nu luam banii. Cert este ca promisiunea exista, banii sunt alocati din cate am inteles, dar, va dati seama, ar trebuie sa mergem pe incredere. Totusi, sunt ministri! ”, a declarat Danut Buhaescu, primarul Orasului Uricani.

Luiza Andronache

2 thoughts on “Buhaescu se teme, dar merge pe incredere

 • 29 martie 2012 at 23:08
  Permalink

  Minciuni,vor amana intentionat licitatile cum fac la drumul spre Voineasa (Cheile Jietului)de la an la an,bucuresteni si gorjeni pun piedica dezvoltari Vaii Jiului,amintitiva ca in 2 ani sa asfaltat drumul Transalpina lung de 157 de km Sebes-Novaci chiar pe timp de criza guvernul a avut si are bani pentru gorjeni.

  Reply
 • 31 martie 2012 at 06:20
  Permalink

  Bravo Danut esti mare,o sa va apucati de lucrari in noiembrie,vara e prea cald mai bine stati la umbra si taiati frunza la ciini,o sa termini drumul cind o sa termine Ritzi telegondola.
  TURISM FARA DRUMURI NU EXISTA!!!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *