Liderii politici, candidatii la alegerile locale care se vor presedinti, ori simpli muritori care fac politica, nu se ocupa cu asfaltari de drumuri nationale, sau mai stiu eu ce promit acestia! Sa ne fie clar de la inceput!

Candidatii, ca se numesc X, Y, sau M,  ca si lideri politici, ar trebui sa faca politica pentru cei care i-au ales sa le reprezinte interesele si sa-i reprezinte. Asa ar fi normal intr-o democratie, ca acestia sa fie slujitorii oamenilor. Aveti senzatia ca lucrurile stau asa?  Eu unul nu! Liderii politici, ori “cadindatii”, isi urmaresc doar propriul interes. Oamenii conteaza doar la patru ani pentru hienele din politica.

A inceput ilegal campania electorala, iar scena politica hunedoreana da semnale ca a iesit din amorteala. Conferintele de presa sunt tot mai dese, comunicate, de asemenea, se inmultesc, iar candidatii ies din hibernare. Acum e momentul in care uleiul, zaharul, faina, puiul, ori mai stiu eu ce le trece prin cap politicienilor…ciocolata de proasta calitate,  se transforma in mita electorala.

Acum e momentul in care, onor politicianul are in vocabular doar “ VOI FACE DACA MA ALEGETI….”, desi de ani de zile ar fi putut sa o faca! Exista, totusi, politicieni si politicieni. Din nefericire cei cu bun simt cedeaza de fiecare data. Dorin Gligor, presedintele PD-L, spre exemplu, a fost nevoit sa renunte la candidatura pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean, din punctul meu de vedere o greseala enorma si care o sa coste Miscarea Populara, in favoarea “ bufonului” Mircia Muntean.

“Bufonul” Muntean are o singura calitate si anume: stie sa minta alegatorii cu zambetul pe buze! Da, este o mare calitate pentru un om politic. Dorin Gligor intr-adevar nu o poate face! …E vorba si de coloana vertebrala. In cazul “ bufonului” Muntean, nu discutam de coloana vertebrala, el provine doar dintr-un partid, UNPR, de TRADATORI, CORUPTI, INFRACTORI. Doar e condus de generalul Gabriel Oprea… Un PSD resapat ! Dorin Gligor ar fi fost un candidat redutabil pentru Mircea Ioan Molot. Dorin Gligor este tipul de politician, rar in politica romaneasca, pentru care oamenii sunt cei care conteaza si nu interesele personale.

Pe “bufonul” Mircia Muntean nu il interesteaza decat de el. Altcineva nu mai conteaza! De aceea el te poate minti in fata, cu zambetul pe buze, fara sa aiba pic de scrupule. E ca si o hiena. Urmareste ce face regele leu si sta la panda sa prinda o ciosvarla.

Ma astept ca anonimii “ bufonului”, adica INFRACTORII, CORUPTII  SI TRADATORII din UNPR sa ma injure, ca nu au argumente sa ma combata, dar acestia nu conteaza… Celor care au „cojones”,( si in atentia lui Ionut Dragotesc) aici, insa, e o mare  problema pentru UNPR, le ofer sansa, o singura data, sa isi spuna

punctul de vedere. Pana atunci, insa, ramane cum am stabilit! Dorin Gligor putea sa-i ia locul lui Mircea Ioan Molot, in schimb “bufonul” Mircica va ajunge la groapa de gunoi a politicii. Mircea Ioan Molot va ramane presedinte al Consiliului Judetean Hunedoara inca patru ani, iar devenilor, in sfarsit, li se face dreptate? Cine urmeaza?

Marius MITRACHE