Traseistul politic Haralambie Vochitoiu, imaginea PSD în Valea Jiului?!

Niciodatã Caragiale nu a fost mai actual ca acum, iar Agamemnon Dandanache nici nu putea fi altul decât în rol principal la Petrosani, unde pelticul e jucat cu mare succes de Haralambie Vochitoiu. Nimeni altul decât cameleonul oportunist care „vechi luptator de la 48” a ajuns nici mai mult, nici mai putin, decât imaginea PSD pentru europarlamentare, impus de la „centru”, dar „mai prost ca Farfuridi si mai canalie decât Catavencu” si ultimii doi, mari eroi ai zilelor noastre, mai mici pe afisul cu pricina.

Marius MITRACHE

Acum posteazã pe pagina de socializare peisaje de la Ocean, cã cicã ar fi ajuns în USA, dar toatã lumea observã fin cum Haralambie zis Hary a devenit  „mândru de cameleonismul cu toate partidele ca rumânul impartial”. Asa e, puicusorule, c-am întors-o cu politica”?  Cunoscut în lumea politicã din Valea Jiului si nu numai, ca “Senatorul resturilor”, Haralambie Vochitoiu a ajuns, nici mai mult, nici mai putin, imaginea PSD în Valea Jiului pentru alegerile europarlamentare.  Si nu ne mirã…. La asa partid, condus de un plagiator, asa imagine, un ipochimen traseist politic cu un trecut mai negru decât abatajul minelor din Valea Jiului.

În Valea Jiului…

…. de la cel cu tâta în gurã, pân’ la cel cu barba surã, toti  au auzit de trecutul de mic smecheras de cartier pe care l-a avut Vochitoiu si de învârtelile pe mãruntis cu care acesta se pretindea un mare om de afaceri. Putem sã reamintim cititorilor doar câteva din faptele de naturã penalã de care se leagã numitul Vochitoiu.

Astfel, Prin Ordonanta 18/P/2001 a Parchetului Petrosani, în baza art.215 Cod Penal, numitul Vochitoiu Haralambie a fost amendat cu suma de 300.000 lei, pentru complicitate la înselãciune, dupã ce în cursul anului 2000, conducerea exploatãrii miniere Petrila a sesizat Politia Petrila cu privire la existenta unui grup infractional care se ocupa cu traficul biletelor de odihnã. Prin Ordonanta 88/P/2002 a Parchetului Petrosani în baza art.85, alin.2, Cod rutier, numitul Vochitoiu Haralambie a primit amendã pentru conducerea pe drumurile publice a unui automobil cu numãr fals i amenzi la bugetul local, dar si de circulatie, emise la data de 14.01.2011, conform unei înstiintãri transmise de Serviciul Impozite si Taxe Locale.

Prin Ordonanta 686/P/2003 a Parchetului de pe lângã Tribunalul Hunedoara, în baza art.288 si 291 Cod Penal, numitul Vochitoiu Haralambie a fost amendat pentru fals material în înscrisuri oficiale si uz de fals si s-a ales cu dosar penal pentru sãvârsirea acestor infractiuni. Iar în prezent se vorbeste de un dosar pe care, imaginea de acum a PSD Valea Jiului, Haralambie Vochitoiu l-ar avea pe la  Parchetul de pe lângã Înalta Curte de Casatie si Justitie.

 

Dar, “Senatorul resturilor” de Valea Jiului,…

….. Haralambie Vochitoiu, are si o vastã activitate politicã. Exact ca un veritabil traseist politic, Vochitoiu si-a marcat trecerea pe la Partidul Muncitorilor, mai apoi pe la PSDR, PDSR, PSD, PP-DD, UNPR, iar dacã or mai fi fost si altele ne cerem scuze pentru omisiune. Si, în toate partidele singurul lucru pe care l-a urmãrit a fost doar acela de a obtine functii publice si bani în conturi. Este de notorietate scandalul în care a fost implicat Vochitoiu când a fost dat afarã din PSD Petrosani, dupã ce ipochimenul si-a pierdut agenda personalã si de unde s-a aflat cã banii membrilor de partid erau folositi dupã bunul sãu plac. Exemple cu acest trist personaj politic, Haralambie Vochitoiu, vom dezvãlui si în alte editii, pentru cã, nu-i asa?, fiind imaginea în Valea Jiului a celui mai important partid politic, se cuvine ca alegãtorii sã-i cunoascã pe oamenii care apar pe afisele electorale. Iar alãturi de tristul personaj politic, Haralambie Vochitoiu apare nimeni alta decât sotia premierului, Daciana Sârbu Ponta, Existã o vorbã din bãtrâni care spune cã cine se aseamãnã se adunã. Poate în acest fel, alegãtorii vor fi mai atenti când vor vota la cei pe care îi trimit la slujbe plãtite cu zeci de mii de euro si nu se vor mai lãsa manipulati de partidul unic, PSD…

Blestemul Ciumei Rosii

Oare cum se simt membrii loiali de partid din PSD Petrosani când vãd cã pun suflet si muncesc voluntar, doar sã-si ajute semenii, iar toatã munca lor de ani de zile se nãruieste ca  un castel de nisip din cauza unor interese personale?  PSD Petrosani este blestemat de nu mai scapã de acest Haralambie Vochitoiu, ori cei care conduc acum acest partid sunt doar niste marionete, care nu au ce cãuta pe acele functii. Cum este posibil ca tu, PSD, sã cedezi UNPR-ului, zona de nord a Petrosaniului? Unui partid ca UNPR care, sã fim seriosi!  NU EXISTÃ! Din cauza acestor jocuri murdare pe care le faceti, vã meritati soarta, atât voi, ca membri ai PSD, cât si noi, locuitorii din Valea Jiului. Dupã Revolutie, Ciuma Rosie, numitã PSD a fost fãrã leac pentru Valea Jiului, iar mii de oameni au îndurat acest blestem al Ciumei Rosii.

4 comentarii la „Traseistul politic Haralambie Vochitoiu, imaginea PSD în Valea Jiului?!

 • 5 mai 2014 la 07:33
  Permalink

  Excelent, domnule Mitrache!!!
  Pana la urma asocierea ” cantitatilor” PSD cu „imaginea” acestui Yoda al tradatorilor pare sa fie de bun augur. Cine, om serios si normal, va pune stampila pe ceva pe care apare si Senatorul Resturilor? Sa fi seriosi. In afara de avizul favorabil al Parchetului care va pune stampila pemtru trimiterea in judecata, nimeni altcineva…De ce credeti ca este plecat in misiune (de tradare???) Senatorul Resturilor? Ca sa poata sa se disculpe dupa 25 mai: am fost plecat, ca daca eram eu aiiiiiciiiii, ehehe. Triste vremuri. Inca un lucru bun: PSD este nu doar lipsit de oanei de valoare, dar este si disoperat daca a ajuns sa puna pe afise imaginea acestui tradator (extra)ordinar.

  Răspunde
 • 5 mai 2014 la 13:21
  Permalink

  Este bine ca sa stiti:
  Sunt un mare tradator!!!
  Si de vreti sa ma gasiti,
  Sunt in partidul …urmator!

  Răspunde
 • 6 mai 2014 la 16:31
  Permalink

  Dac au acceptat ca un nemernic ca asta nu doar sa treaca la ei in tabara, dar distinsele doamne sa se traga-n poze cu el, inseamna ca distinsele nu sunt prea departe de niste hotii care nu peste multa vreme or sa iasa la iveala. Ciuma Rosie vrea sa loveasca. Votam orice, dar nu PSD

  Răspunde
 • 7 mai 2014 la 18:10
  Permalink

  STO ETA? ETA PSD STAMPILA – fricos de carte, fricos de munca, iubitor de bani, mici si bere. Iubeste TRADAREA, minte, ii place sa fie jignit, tanjeste dupa injuraturi, are melancolia comunismului; intelect putin dezvoltat, apetenta pentru turnatorie,nu-l deranjeaza daca tovarasii baga bine pe nevasta-sa (ii fac cinste lui, iar ea ii cinsteste pe ei…si implicit pe el). Nu accepta (sau nu are capacitatea intelectuala) de a pricepe argumente si rationamente logice. Ii plac povestile despre bine si frumos dar, contrastant, se simte bine in mizerie, isi bate familia si uraste tot ce nu este in acord cu el. Face rau cat poate, la cine poate si este deschis la orice fel de porcarii. Iubirea de tara este fantezie care trece printr-un fanatism intretinut de punga cu ulei, zahar si puiul scofalcit. Iubitor de scandaluri si ordinarii de orice fel, nu se da in laturi de la nimic.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.