Cum a dat caldura s-a dat si startul sezonului de rafting. In data de 6 aprilie, se va deschide sezonul de rafting pe Nera, in judetul Caras-Severin, eveniment la care sunt invitati iubitorii raftingului din judetul Hunedoara. Dupa Nera, la 1 mai, urmeaza deschiderea sezonului de rafting pe Jiu.

”In fiecare an am avut cel putin 20 de persoane din judetul Hunedoara care au venit la deschiderea sezonului de rafting pe Nera. Traseul dureaza cinci sau sase ore si pe parcursul lui se viziteaza morile de apa, cascadele din Cheile Nerei, Lacul Dracului si pe parcurs se poate admira si poteca sapata in peretii Cheilor Nerei de-a lungul albiei inainte de Primul Razboi Mondial”, declara organizatorul evenimentului. La finalul cursei de rafting, cazarea va fi intr-unul din locurile de campanie ale Parcului National Cheile Nerei.

”A doua zi se viziteaza Cheile Nerei, Ochiul Beiului, pesteri si cascade cu depuneri de travertin. Dupa ce facem deschiderea sezonului pe Nera, urmeaza Jiul, dar trebuie sa se mai incalzeasca putin, ca e mai frig afara. Parcul National Cheile Nerei este alegerea minunata pentru iubitorii de frumos, care doresc sa aiba parte si de senzatii tari”, mai spune organizatorul evenimentului.

Anamaria NEDELCOFF