Metoda ”formatiei de jazz”, mix si huilã, în viitoarea Strategie Energeticã

Ideile si solutiile unui om al Vãii Jiului au fost luate în considerare de Departamentul
pentru Energie, din cadrul Ministerului de resort. Cercetãtor gr.I dr.ing. Valeriu Plesea a rãspuns punctual întrebãrilor ridicate de responsabilii cu Strategia Energeticã a României. Aceste rãspunsuri fac parte dintr-o dezbatere în domeniul profesional pe tema drumului pe care trebuie sã se îndrepte tara. Si cum energia este esenta tuturor lucrurilor existente, Valea Jiului si solutiile pentru mineritul din huilã nu au lipsit. … mai departe

5 comentarii la „Metoda ”formatiei de jazz”, mix si huilã, în viitoarea Strategie Energeticã

 • 9 aprilie 2014 la 22:43
  Permalink

  Bravo doctore…se vede traba ca efortul tau in a te perfectiona si dedica acestui segment economic nu este in zadar. Succes pe mai departe si fi alaturi de extractia huilei. Avem nevoie

  Răspunde
 • 9 aprilie 2014 la 22:55
  Permalink

  Felicitari d-le Plesea! Sunteti printre putinii specialisti,care chiar isi pune priceperea si experienta pentru pastrarea mineritului in tara ,in special in Valea Jiului.Pacat ca nu sunteti unde ar trebui!Succes mai departe!!!!

  Răspunde
 • 10 aprilie 2014 la 08:49
  Permalink

  Se pare ca domnul asta intervine si vorbeste despre lucruri care ar trebui sa ne intereseze pe toti. Ar trebui sa fie multi alti in vale care ocupa functi sau ne reprezinta in parlament care ar trebui sa faca acest lucru, nu lupta politica sau sindicala. Succes pe mai departe domnule profesor.

  Răspunde
 • 10 aprilie 2014 la 09:19
  Permalink

  Felicitari Domnule Cercetator Stiintific Gr.-I- Dr.Ing.Valeriu Plesea, pentru solutiile propuse , ica o data dovediti ca sunteti un om cu expertiza in domeniu si cred ca oameni ca dumneavoastra trebuie coptati si folositi pentru dezvoltarea economica a zonelor monoindustiale.

  Răspunde
 • 10 aprilie 2014 la 09:44
  Permalink

  Iata un DECALOG AL STRATEGIEI ENERGETICE propuse de un specialist, un cercetator dedicat mineritului si nu numai.Si, este laudabil ca, nu constituie numai un articol de presa, ci si o consultanta tehnica bine fundamentata pe o realitate clara,care vine de jos in sus, adica de la factorul tehnic, la cel politic.Dar, pentru rezolvarea acestor paradigme, dileme sau trileme din sectorul energetic al economiei romanesti este necesara o mare vointa politica in ceea ce priveste interesul national, manifestata de cei care ne conduc.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.