UNPR nu este decat un partid de tradatori, oportunisti si profitori, care nu isi urmaresc decat propriul interes, nu au niciun fel de scrupule, iar pentru a le fi bine sunt in stare sa calce si peste cadavre. Toti membrii UNPR, cu Gabriel Oprea in frunte, sunt tradatori, unii chiar cu grade si care sunt penibili cand vorbesc de interesului national. Tocmai tradatorii sa le vorbeasca romanilor de interesul national… Curat, murdar, moncher! Dar, defapt, UNPR nu este, nu-i asa?, decat un trist PSD resapat!

UNPR, crede fostul presedinte Ion Iliescu,  va avea soarta defunctei Aliante pentru Romania, desprinsa in 1997 din fostul PDSR, aflat la vremea aceea tot in Opozitie, si va disparea de pe scena politica pentru ca este formata din tradatori, oportunisti, din niste indivizi lipsiti de vert icalitate si care in fata electoratului nu vor avea sanse.

Dar, sa revenim pe plan local. Mircia Muntean, a pornit deja cu mita electorala. Gestul lui Mircia Muntean este explicabil avand in vedere partidul pe care il reprezinta, al TRADATORILOR, unde imoralitatea, ori legalitatea inseamna de fapt minciuna, coruptie, jaf. Acest  “bufon al regelui”, s-a gandit sa ii cumpere pe “amaratii” din Valea Jiului cu… ciocolata ieftina si de proasta calitate! Mircica are probabil impresia ca noi, cei din Valea Jiului, suntem niste milogi, niste sarantoci, si ca nu avem un leu sa ne cumparam o ciocolata.

Si, ca sa le stea oamenilor ciocolata in gat, Mircia Muntean a inceput sa le promita ca le asfalteaza el drumul dintre Petrosani si Uricani, ori Petrosani – Deva. Adica, “bufonul” Mircica, daca ajunge presedinte de Consiliu Judetean, asfalteaza si drumurile judetene. Esti un mare MINCINOS!

Bufonule, vezi ca in Valea Jiului ti-ai inceput campania electorala cu stangul!

In alta ordine de idei, nu stiu cum or sa se simta locuitorii din Deva cand or sa auda ca, in Valea Jiului, Mircia Muntean le-a spus oamenilor ca pe el nu il mai intereseaza Deva, ca acolo deja ar curge lapte si miere, ca devenii au “ di tatii” si ca, pentru el, Valea Jiului e prioritatea numarul unu…. Si inca nici nu a inceput oficial si legal campania electorala!

Noi, cei de la Cronica Vaii Jiului ii avertizam pe toti politicienii, indiferent de partidul pe care-l reprezinta, ca vom fi cu ochii pe ei si nu vom menaja nicio abatere sau derapaj, cu atat mai mult cu cat se incalca si legea. Nu in cele din urma, solicitam public organelor de politie sa faca verificarile legale si sa aplice sanctiunile de rigoare pentru incalcarea legii electorale.

Marius MITRACHE