Primarul Cornel Resmerita opreste constructiile ilegale din Straja

Autoritatile locale de la Lupeni ii someaza pe toti cei care stiu ca au constructii in Straja ce nu sunt in regula din punct de vedere legal sa inceteze orice activitate si sa intre in legalitate.

Primarul Cornel Resmerita spune ca cel mai probabil toti cei care au construit ilegal vor trebui sa+si demoleze constructiile, insa pana atunci sunt mai multe termene ce trebuiesc respectate.

„Toti trebuie sa respecte legea. Am dispus oprirea lucrarilor la toti cei care nu aveau actele in regula, iar cei care au constructii ilegale vor trebui sa si le demoleze. Probabil si proprietarii acestora s+au adresat instantei si acum incearca sa amane demolarea prin termenele pe care le obtin in Instanta”, declara Cornel Resmerita.

Chiar la intrarea in statiune turistii care ajung in Straja sunt intampinati de o constructie proaspat ridicata si neterminata.

Cladirea s-a construit aproape in secret, fara nicio autorizatie.

Proprietarul nu are autorizatie de constructie si detine doar un teren de 40 de metri patrati, in timp ce amprenta la sol este de 102 metri patrati.

Autoritatile locale au dispus oprirea lucrarilor cand constructia este aproape finalizata si i-au pus in vedere ca trebuie sa intre in legalitate.

Marius Mitrache

 

 

2 comentarii la „Primarul Cornel Resmerita opreste constructiile ilegale din Straja

 • 10 ianuarie 2012 la 03:14
  Permalink

  Valuri pentru campania electorala – Oare nu toate constructiile s-au facut cu aprobarea tacita a primarului Resmerita, care s-a facut ca nu vede nimic ? S-a trezit deodata, hodoronc-tronc, tocmai la inceput de an electoral, sa vada fraierii ce primar activ e el… Votati Resmerita !!!! :))

  Răspunde
 • 10 ianuarie 2012 la 08:41
  Permalink

  sa se ocupe primarul de problemele din oras apoi de straja,ca nu au oamenii caldura in apartamente!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.