“Mariana Câmpeanu nu are de ce sã fie remaniatã”

7Mariana Cîmpeanu este  un ministru performant si niciodatã nu a fost pusã în discutie remanierea ei din Guvern. Declaratia apartine liderului liberalilor hunedoreni, Mircea Ioan Molot,  are mentioneazã cã includerea senatorului hunedorean pe lista remaniatilor este doar o speculatie a presei din Bucuresti. Conducerea centralã a PNL nu are niciun motiv sã o înlocuiascã pe Mariana Câmpreanu de la conducerea ministerului Muncii, declara presedintele filialei judetene PNL Hunedoara, Mircea Ioan Molot.

“Niciodatã nu a fost pusã în discutie, poate doar în interesul presei sau a celor care vroiau sã aibã o discutie vizavi de… … mai departe

Advertisements

3 comentarii la „“Mariana Câmpeanu nu are de ce sã fie remaniatã”

 • 14 februarie 2014 la 07:00
  Permalink

  ACEASTA DOAMNA ISI BATE JOC SISTEMATIC DE MINERII VAII JIULUI CARORA LE A PROMIS IN CAMPANIE SCHIMBAREA MODULUI DE CALCULARE AL PENSIILOR,PENTRU MILITATII COL DOGARU S A PUTUT PENTRU MINERI NU DECI LIBERALII S O MENTINA PE ACEASTA SI O SA IA IN VALE VOTURI DIRECT PROPORTIONALE CU PENSIA PE CARE O PIERD LUNAR,SA I FIE RUSINE CA MINTE CU NERUSINARE.

 • 15 februarie 2014 la 11:09
  Permalink

  ACEASTA DOAMNA E O MARE MINCINOASA CARE A PROMIS DE NENUMARATE ORI IN CAMPANIA ELECTORALA CA VA REVENI LA VECHIUL MOD DE CALCUL LA PENSIILE MINERILOR DAR ACUM NU NUMAI CA A UITAT DAR ESTE SI INVERSUNATA IMPOTRIVA ACESTEI IDEI MOTIV PENTRU CARE PNL VA AVEA IN VALE O SURPRIZA TOTAL NEPLACUTA CIND VA MAI CHEMA OAMENII LA VOT.

 • 16 februarie 2014 la 21:05
  Permalink

  afara cu mincinoasa din guvern,afara cu pnl de la guvernare

Comentariile sunt închise.