In sfarsit, turistii care vor veni in Valea Jiului vor fi mai informati

Orientarea pentru turist care vine  in Valea Jiului este un lucru dificil la acest moment, in conditiile in care nu sunt foarte multe indicatoare si nici puncte de informare despre zona si atractiile ei. La Petrosani spre exemplu, infiintarea unui loc de unde sa se furnizeze date pentru cei veniti din afara, este un lucru mai mult decat stringent.

Din fericire, de putin timp, primaria a eliberat autorizatia de construire pentru un asemenea centru, finantat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

“Autorizatia de constructie s-a eliberat undeva la sfarsitul lunii februarie, astfel ca lucrarile vor putea incepe intr-un timp foarte scurt. Ele sunt prevazute sa dureze aproximativ 2 ani, insa cu siguranta nu vor dura atat de mult, pentru ca interesul este sa se finalizeze cat mai repede.

Va fi o cladire doar cu parter si va avea o forma moderna”, ne-a declarat Nicolae Tasca, purtator de cuvant la Primaria Petrosani. Centrul de Informare Turistica de la Petrosani se va construi in zona Parchetului si va costa 600.000 de lei. Un punct asemanator se va ridica si la Vulcan.

Luiza Andronache

Advertisements

2 comentarii la „In sfarsit, turistii care vor veni in Valea Jiului vor fi mai informati

 • 20 martie 2012 la 19:38
  Permalink

  Dar Centrul de informare de la Teatrul de stat??
  Ce sume au fost fost alocate pentru un centru inutil? Inchis pentru dragii nostrii turisti….

 • 21 martie 2012 la 06:21
  Permalink

  Sper ca nu Rosia Romeo se va ocupa de acest centru,in acest caz mai bine construiti un wc public.

Comentariile sunt închise.