Petrila nu moare pentru cã nu se predã

Un nou abataj cu o capacitate de 300-350 de tone/zi a fost dat în functiune, ieri, la Mina Petrila, cu o duratã de functionare de aproximativ doi ani. Liderul de sindicat si administratia localã, împreunã cu specialisti din minerit au constituit o comisie pentru preluarea obiectivelor minei si fac demersuri la Bruxelles pentru a lungi cu un an viata minei. ”Programul de închidere a fost fãcut de oameni, nu de Dumnezeu sã spunem cã asa ne este sortit. Deci nu este de nezdruncinat, adicã poate fi modificat, cu argumente si situatii reale, tot de oameni” – Cãtãlin Cenusã, sef de brigadã, presedinte Sindicatul Orizonturi Noi Petrila… … mai departe

2 thoughts on “Petrila nu moare pentru cã nu se predã

 • 6 februarie 2014 at 15:33
  Permalink

  felicitari liderului de sindicat temneanu care se pare ca s a implicat impreuna cu administratia cu dl jujan si dl stancu si au deschis acest loc de munca.

  Reply
 • 9 februarie 2014 at 11:03
  Permalink

  ce indruga cenuse sint numai prostii programele de inchidere isi vor urma cursul firesc si stabilit iar mina petrila va exploata carbune pina in martie 2015 urmind apoi lucrarile de inchidere suprafata ,dar acum probabil liderul care isi va pierde ciolanul viseaza ca uniunea europeana sa l tina in functie pina o iesi la pensie.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *