Pensionarii mineri rãmân fãrã gratuitãti

Anul 2014 ar putea fi ultimul în care pensionarii mineri mai primesc gratuitãti. Asta sustin cei de la Societatea Nationalã de Închideri de Mine, iar pensionarii cred cã le va fi tot mai greu.Subventiile la plata energiei electrice si termice pentru pensionarii din sistemul minier expirã la finele acestui an. Oamenii care au lucrat zeci de an în subteran se tem acum cã se vor trezi mai sãraci si cã ne vom fura unii pe altii de sãrãcie. Asta dupã o viatã în care au dat la lopatã. „Si asa cu greu am muncit 30 de ani si abia prind un bilet la bãi. … mai departe 2014.

3 comentarii la „Pensionarii mineri rãmân fãrã gratuitãti

 • 17 ianuarie 2014 la 11:00
  Permalink

  MULTUMIM PNL SI DOAMNEI MINISTRU MARIANA CIMPEANU PENTRU MODUL JOSNIC IN CARE ISI BATE JOC DE NOI DUPA CE CA NU SI A RESPECTAT PROMISIUNEA CU REVENIREA LA VECHIUL MOD DE CALCUL AL PENSIILOR DIN MINERIT ACUM NE TAIE SI GRATUITATILE SA NE ASTEPTATI LA VOT RUSINE SA VA FIE.

  Răspunde
 • 19 ianuarie 2014 la 14:00
  Permalink

  ACEST MINISTRU MINCUNOS MARIANA CIMPEANU E O PATA PENTRU GUVERNUL PONTA SI AR TREBUI DEMISA NEINTIRZIAT SI PUS UN OM INTEGRU CARE SA FACA PENSII CORECTE PENTRU TOTI NU NUMAI PENTRU MILITARI SI MAGISTRATI.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.