Declaratia de avere a primarului din Uricani, Danut Buhaescu, a ajuns subiect de bancuri in spatiul virtual. Asta dupa ce edilul a declarat, pe proprie raspundere, ca detine… terenul de sub bloc!

E adevarat, este vorba despre declaratia de avere din 2006, de cand Danut Buhaescu abia deprindea tainele administratiei locale si detinea doar un apartament si terenul de sub bloc, dupa cum scria. Dar cum actul respectiv aproape a intrat in constiinta publica, iar Buhaescu mai vrea o data macar la primarie, un consilier local s-a gandit ca ar fi numai bine sa o readuca in actualitate si a postat-o pe Facebook. Consilierul in cauza, Daniel Moraru, spune ca a  vrut doar sa arate nivelul de cultura al primarului.

„Mi s-a parut interesanta. Arata cumva nivelul de cultura sau de inteligenta al personajului. Altfel spus, cred ca de prostie trebuie sa razi”, a  declarat Moraru. Actul care poarta semnatura primarului in exercitiu a facut rapid turul Romaniei, dupa ce a fost preluat si distribuit de nenumarate ori. Intre timp, Danut Buhaescu a evoluat, la fel ca si averea lui. Nu se mai lauda cu terenul de sub bloc, ci cu bijuterii in valoare de peste 10.000 de euro.

V-am spune suma exacta, dar din pacate intre timp ultima declaratie de avere a lui a disparut de pe site-ul Primariei Uricani.

Carmen Cosman