Declaratia de avere a lui Buhaescu a facut turul Romaniei

Declaratia de avere a primarului din Uricani, Danut Buhaescu, a ajuns subiect de bancuri in spatiul virtual. Asta dupa ce edilul a declarat, pe proprie raspundere, ca detine… terenul de sub bloc!

E adevarat, este vorba despre declaratia de avere din 2006, de cand Danut Buhaescu abia deprindea tainele administratiei locale si detinea doar un apartament si terenul de sub bloc, dupa cum scria. Dar cum actul respectiv aproape a intrat in constiinta publica, iar Buhaescu mai vrea o data macar la primarie, un consilier local s-a gandit ca ar fi numai bine sa o readuca in actualitate si a postat-o pe Facebook. Consilierul in cauza, Daniel Moraru, spune ca a  vrut doar sa arate nivelul de cultura al primarului.

„Mi s-a parut interesanta. Arata cumva nivelul de cultura sau de inteligenta al personajului. Altfel spus, cred ca de prostie trebuie sa razi”, a  declarat Moraru. Actul care poarta semnatura primarului in exercitiu a facut rapid turul Romaniei, dupa ce a fost preluat si distribuit de nenumarate ori. Intre timp, Danut Buhaescu a evoluat, la fel ca si averea lui. Nu se mai lauda cu terenul de sub bloc, ci cu bijuterii in valoare de peste 10.000 de euro.

V-am spune suma exacta, dar din pacate intre timp ultima declaratie de avere a lui a disparut de pe site-ul Primariei Uricani.

Carmen Cosman

One thought on “Declaratia de avere a lui Buhaescu a facut turul Romaniei

  • 18 martie 2012 at 21:48
    Permalink

    Buhaescu este un moldovean papagal care se lauda singur sau plateste un articol de ziar in care sa fie laudat,este un obez pe timp de criza mondiala.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *