Candidatul PSD se lasa asteptat…

PSD Petrosani sustine ca inca nu poate face public numele candidatului la Primaria Petrosani, intrucit nu au centralizat inca toate datele sondajului desfasurat in ultima perioada. Singurul lucru cert este ca la Petrosani se va candida pe liste comune.

”Vineri am avut o intalnire la Deva si am stabilit care sunt organizatiile unde se va merge pe liste comune. Cat despre intelegerea de la Petrosani ce pot sa spun? Mici probleme apar, ca in fiecare alianta, dar avem un tel comun. Daca exista maturitate politica, vor putea fi rezolvate toate nelamuririle. La inceputul acestei saptamani vom face publice numele candidatilor”, a declarat, pentru Cronica Vaii Jiului, liderul PSD Petrosani, Ioan Rus.

El mai spune ca in ultima perioada, deschiderea oamenilor catre social-democrati este una mare si ca isi doreste o campanie curata, fara jigniri si… fara caini care sa atenteze la siguranta afiselor de campanie. ”Am avut un raport la nivelul judetului Hunedoara si din iunie anul trecut, din 470 de oameni inscrisi in PSD, 350 s-au inscris la Petrosani. Am zis ca pana la alegeri vreau sa am o echipa de 1.000 de oameni si asa va fi. Imi mai doresc o campanie curata, bazata pe corectitudine, pe dezbateri. Si as mai vrea sa ne punem afisele pe panouri mari, nu pe toate gardurile si tevile, sa urineze si cainii pe fetele noastre, ca asta nu e campanie”, a precizat Ioan Rus.

Anamaria NEDELCOFF

3 comentarii la „Candidatul PSD se lasa asteptat…

 • 18 martie 2012 la 21:45
  Permalink

  Petrosaneni nu mai au incredere in PSD-isti (USL-isti) ca stiu ceau patit in perioada 2000-2004 cu David primar PSD , Racoltea viceprimar PSD si consilierii PSD majoritari (gropi in asfalt si trotuare nereparate timp de 4 ani,….).

  Răspunde
 • 19 martie 2012 la 13:45
  Permalink

  Da bai cetateanule sunt buni PDL-sti tai,cu ciorditoarea de Monica in frunte.Ce palaria mea a facut bai nimurucule teribilul tau primar Ritzi.A pus si el 5 banci si 600 de borduri in zona centrala,ca rest vai si amar de cum arata orasul.Numara-i zilele la primarie primarului tau ca nu mai ai mult de numarat.

  Răspunde
 • 19 martie 2012 la 14:51
  Permalink

  Treburi murdare peste tot, pe cale. La Lupeni, Molot si PSD-ul condus de Resmerita nici nu au vrut sa auda de varianta egalitatii de sanse. Resmerita, primarul varza are tot sprijinul lui Molot pentru a candida. Pe liberalii lupeneni i-a dat dracu. La Petrosani s-au facut sondaje, la Lupeni, s-a impus. Al naibi protocol, a dracu corectitudine! Si astfel, inca odata s-a vandut Lupeniul si si-au batut mojicii joc de noi. Salveaza Lupeniul…. in 2012 spune : NU RESMERITA!!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.