Demisiile din PSD Petrosani negociate la sânge – trupã de comando la conducerea organizatiei

Conducerea judeteanã a PSD a poposit ore lungi la Petrosani în urma celor trei demisii din functii de conducere din motive bine sustinute. Laurentiu Nistor, presedinte PSD Hunedoara, Cristian Resmeritã, presedinte executiv si Emil Risteiu, secretar executiv, au asculat, au provocat la adevãr si desertarea nemultumirilor, au negociat cu demisionarele si au hotãrât o conducere colectivã, o echipã formatã din Radu Sorin, Artur Gãman, Costel Postolache si Ioan Rus, în urma propunerii fãcutã de Mariana Popa. Demisiile au fost retrase dupã ce s-a  hotãrât dinamizarea organizatiei de la Petrosani. … mai departe 2014.

Advertisements

3 comentarii la „Demisiile din PSD Petrosani negociate la sânge – trupã de comando la conducerea organizatiei

 • 14 ianuarie 2014 la 22:07
  Permalink

  Ca la opereta. Primadonele si-au retras demisiile. Fara Popa si Burduf, PSD era in pericol de desfiintare. Oricum, la Petrosani e ca si inexistent. Vezi rezultatele campaniilor electorale din 2004 si pana in prezent. Prea multe valori si prea putini care sa puna osul. Vor tot felul de functii dar rezultate ioc.

 • 15 ianuarie 2014 la 00:01
  Permalink

  Penibil cu toti.Dea risul plinsul Halal organizatie.Ce mai conducere. Cata mascarada. Popa asta un nimeni Postolache un borfas. Gaman un necunoscut care plinge dupa bani dati. Impreuna niste hahalere.restul niste pupincuristi. Blide sparte

 • 15 ianuarie 2014 la 10:55
  Permalink

  Cine-s aia din fotografie? Barbatu ala e Ion Rus? Exista PSD in Petrosani? Unde are sediul?

Comentariile sunt închise.