Presedintele PDL Hunedoara, Dorin Gligor: „Candidatul generat de mai multe partide reprezinta cheia succesului in viitoarele alegeri”

Presedintele PDL Hunedoara – domnul Dorin GLIGOR – prezent, joi 15 martie, la o emisiune televizata in Valea Jiului, a declarat ca aliantele politice premergatoare alegerilor sunt  absolut necesare odata ce legea electorala a fost modificata in sensul alegerii primarilor din primul tur.

„Acum, cu actualele modificari, este intelept sa mergi cu un singur candidat, unul generat de mai multe partide, intrucat intelegerile pentru turul al doilea nu mai pot fi posibile. E mai facil asa, deoarece practica ne-a demonstrat de multe ori ca intelegerile de dupa turul intai nu au fost posibile din cauza orgoliilor personale, a lipsei de chibzuinta. Eu nu am adus in politica acest tip de comportament”, a declarat presedintele PDL Hunedoara, Dorin GLIGOR.

Liderul democrat liberal e de parere ca se simte nevoia unui alt tip de abordare politica, una „a responsabilitatii si a disponibilitatii”.

„In general, partidele cauta candidati cu sanse de castig, dar aproape fara exceptie, in conditiile in care castiga, acei candidati ii uita pe cei care i-au promovat si, mai grav, pe cei care i-au ales, mergand mai departe pe interes personal sau de grup. In perspectiva unor aliante, sunt multe aspecte pe care trebuie sa le analizam. Intr-o alianta sunt mai multe viziuni, care, asezate intr-o ordine logica pot crea o constructie sanatoasa. Constructie facuta de oameni, una reprezentata de oameni. Eu voi spune intotdeauna, iar acest principiu al meu nu va fi modificat de nicio lege electorala:  oamenii fac partidele si nu – cum din pacate vedem de atatea ori – partidele fac oamenii”, a mai spus presedintele PDL Hunedoara.

Presedintele Dorin GLIGOR voteaza pentru o „clasa politica innoita, dublata de capacitatea de actiune in concordanta cu declaratiile”.

Liderul democrat liberal din judetul Hunedoara, domnul Dorin GLIGOR, a fost prezent, joi, in Valea Jiului unde a avut mai multe intalniri politice, dar si intrevederi cu conducerea Companiei Nationale a Huilei din Petrosani si cu reprezentanti ai sindicatelor miniere.

Advertisements

3 comentarii la „Presedintele PDL Hunedoara, Dorin Gligor: „Candidatul generat de mai multe partide reprezinta cheia succesului in viitoarele alegeri”

 • 15 martie 2012 la 20:56
  Permalink

  Dorin Gligor si Ridzi a creat unitatea frateasca intre cetateni judetului (Valea Jiului -Valea Muresului,CNH-Mintia-Paroseni) nu cum a facut Cristian Vladu.

 • 16 martie 2012 la 04:47
  Permalink

  PDL=MINCINOSI=HOTI

 • 16 martie 2012 la 08:20
  Permalink

  si la intalnirea cu conducerea CNH si sindicatul agreat de PDL(v-ati prins,e vorba de Muntele),au stabilit decimarea angajatilor CNH,dupa numararea voturilor exprimate in 10 iunie 2012,pana atunci o sa ne mai aminteasca in GDD despre infiintarea CEHD! cica pe la LUPENI,mai marele ni(MI)ca ,ii linisteste pe cei de la suprafata,ca din iunie or fi jumatate la numar ,odata cu infiintarea CEHD si acum sa fie multumiti cu ce au!

Comentariile sunt închise.