Coltescu, un lider politic cu o condamnare de inchisoare

Presedintele PSD Vulcan Marin Coltescu  are un trecut controversat si ….putin penal. Prin anul 1993 liderul local al partidului cu trei trandafiri a facut cunostinta cu  doamna care are ochii legati dar cu sabia intr-o mana si balanta in cealalta.

Intalnirea nu a fost una tocmai placuta pentru Marin Coltescu, iar dupa un mariaj de un an cu aceasta, prin sala pasilor pierduti, inculpatul s-a ales cu doua condamnari cu inchisoarea: 2 ani si 6 luni inchisoare pentru savarsirea infractiunii de complicitate la inselaciune in paguba avuztului public, respectiv 3 ani de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de dare de mita. In baza  prevederilor art 33 si 34 lit a cod penal, cele doua pedepse au fost contopite in cea mai grea de 3 ani de inchisoare. Magistratii au fost insa blanzi cu Coltescu si au decis ca acesta sa execute pedeapsa prin munca la SC AGROALIMENT SRL Vulcan, conform prevederilor art 86/7 cod penal. Adica la societatea unde inculpatul era chiar asociat unic !

Cu un CV asa impresionant , fostul infractor Marin Coltescu are toate sansele sa fie candidatul ideal al partidului cu trei trandafiri pentru fotoliul de primar. Noroc ca locuitorii din Vulcan nu mai pot fi pacaliti si dau semne ca s-au cam saturat de gargara unor infractori.

Advertisements

5 comentarii la „Coltescu, un lider politic cu o condamnare de inchisoare

 • 14 martie 2012 la 21:04
  Permalink

  da despre dosarul de urmarie penala pentru furtul la sapunurile livrate de Coltescu catre CNH nu ziceti nimic? sau nu stiti… ce zice legea, mai poate candida?

 • 14 martie 2012 la 22:19
  Permalink

  RUSINE AUTORULUI ARTICOLULUI!!!!!!Se pare ca a primit suficient de mult de la ILE si de la ANGELA cat sa-l denigreze pe d-nul COLTESCU.Poate ca autorul asta anonim pentru cativa craitari a uitat cate dosare penale are ILE pe rol la DNA!!!! Si nu numai…..
  Cat despre trecutul celor doi edili ai Vulcanului ce sa mai vorbim! Este cat se poate de „glorios”! Si prezentul cat se poate de….PENAL!!!!!!
  Si sa-i lasam pe bieti locuitori ai Vulcanului sa fie pacaliti in continuare de impostorul cuplu ILE – STOICA! Ca orice contracandidat al „celebrului cuplu” devine peste noapte infractor!
  Apropo, „jurnalistule” care ai scris acest articol, daca nu te superi prea tare, ia un dictionar juridic si citeste sensul termenului de infractor ! Si apoi mai vorbim!!!!!!

 • 15 martie 2012 la 06:51
  Permalink

  Catre Ca-te-na:
  Mai informeaza-te inainte de a posta comentarii aiurea. Referitor la sapun, Coltescu nu are dosar de urmarire penala pentru furt, deci poate candida, stai linistit.

 • 15 martie 2012 la 07:33
  Permalink

  am uitat sa mai semnam articolele sau poate castiga psd-ul si atunci schimbam foaia?

 • 15 martie 2012 la 12:39
  Permalink

  Omul a prezentat cazierul la Mondo Tv cu aproximativ un an in urma. Am vazut personal emisiunnea si cazierul era alb. Cred ca autorul articolului va avea de dat niste explicatii in justitie. Si inca ceva daca ar fi suferit vreo condamnare credeti ca mai marii PSD l-ar fi lasat sa candideze? Cred ca articolul e o comanda efectuata de cineva…. oare de cine???

Comentariile sunt închise.