Monica Iacob Ridzi: “Minerii sunt nedreptatiti”

Deputatul PDL Monica Iacob Ridzi spune ca este de partea minerilor si considera ca li se face o nedreptate. Ea a declarat la Petrosani ca stie cum e in mina si ca ar trebui ca factorii de decizie sa vina aici atunci cand iau hotarari pentru mineri.

Monica Iacob Ridzi a declarat la Petrosani ca minerii sunt nedreptatiti, deoarece au dreptul la majorarea salariala si le-a multumit ca au protestat pasnic. “Nu mi se pare corect sa se importe huila mai scumpa. Mintia si Paroseni, cele doua termocentrale sunt construite sa functioneze cu huila din Valea Jiului. Consider ca minerilor de aici li se face o nedreptate. Am fost de doua ori in mina, iar sotul meu a lucrat in subteran. Stiu cum se munceste acolo si le-am zis celor de la minister la toate intalnirile pe care le-am avut sa vina aici, sa vada realitatea. Exista deschidere si din partea lor si sper ca lucrurile sa se rezolve intr-un fel”, a declarat Monica Iacob Ridzi.

Totusi, deputatul PDL sustine ca mineritul Vaii Jiului a fost mult ingradit de reglementarile Uniunii Europene, care nu permit solutii decat in masura in care se incadreaza in anumite reguli.

Diana Mitrache

6 comentarii la „Monica Iacob Ridzi: “Minerii sunt nedreptatiti”

 • 11 martie 2012 la 18:51
  Permalink

  hopa,a aparut si ALEASA,unde o fi fost pana acum? NESIMTIRE!!! TUPEU!!!asta-i pdl-ul!

  Răspunde
 • 11 martie 2012 la 19:06
  Permalink

  Abureli electorale ,monser.Cand penisul calului ai fost in mina mai cersetoare de voturi.Dupa „ploaie”(greva)multe ciuperci apar mai ales otravitoare.Asa si Monicuta noastra.Cat au fost” mocofanii” pe strazile Petrosaniului nu a indraznit sa-si arate „suavul” chip si sa fie langa ei,acum cand ei au revenit in gauri,domnia ei iasa din gaura si foloseste caramida.Mai bine si-ar da cu ea in cap decat in piept.MASCALTZONE!!

  Răspunde
 • 11 martie 2012 la 19:10
  Permalink

  Doamna deputata Monica Iacob Ridzi mineritul Vaii Jiului este ingratit si batjocorit de olteni din Gorj ai lui Condescu infiltrati de el in diferite ministere cu sprijinul lui Berceanu (Sorin Gaman,Maricel Hoara de la Ministerul Economeiei sau Moata (priceputa la toate gorjeanca unde sunt bani publici)de la Ministerul Munci prietena Sulfinei Barbu. De ce la SNLO Gorj sa putut sterge datoriile in Decembrie 2006 dar au bani sa sponsorizeze echipa de fotbal Panduri si la CNH Petrosani nu sa vrut sa se sterga datoriile ca sa ne arate cu degetul cei de la Bucuresti. Lignitul din Gorj este slab calitativ si distrunge mediul inconjurator cu defrisarile din cariere au si ei costuri mari cu exproprierile si reimpaduririle,dar nu se spune si se face „rentanil” pe hrtie lignitul de care olteni din ministere.Gorjeni au bagat sefi ca Ioan Pisc de la BNS si in mineritul vaii jiului precum si la Termocentrale noastre Mintia si Paroseni ca sa ne inchida mai repede. Ce a spus Condescu in presa locala din Gorj in 2010 cand in Romania era surplus de energie electrica si gorjeni stateau in somaj tehnic avand lignit pe stoc ; Voi face tot posibilul sa inchid mineritul vaii jiului si Termicentralele lor pe huila ca sa aiba gorjeni mei de lucru;.

  Răspunde
 • 12 martie 2012 la 04:19
  Permalink

  Bineinteles! Se putea! S-a trezit Monica – ea stie puterea banului(stiti, s-a compromis pentru 75000 de euro, o suma frumusica). Scuteste-ne.

  Răspunde
 • 12 martie 2012 la 06:24
  Permalink

  @Minerii vj.Vad ca te oftici pe cei din Gorj ca se descurca mai bine decat cei din Vale.Inseamna ca parlamentarii puterii din gorj au fost preocupati de minerit si nu de furturi de la ministerul turismului,inseamna ca sindicatele din Gorj prin Condescu stiu si pot sa negocieze ce e mai bine pentru mineri si nu pentru buzunarul lor cum fac leaderii de sindicat din Vale(NICA,JURCA DOMOKOS,COZMA).Intreab-o pe aleasa ta ce a facut pentru mineri,in afara de „scrisori”fara valoaresi sa voteze toate taierile.

  Răspunde
 • 12 martie 2012 la 09:17
  Permalink

  minerii vj:analfabetule,ti-a revenit ALEASA in prim plan!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.