”Temneanu si-a vândut casa pãrinteascã cu pãrinti cu tot”

La Petrila se repetã situatia care a existat cu ani în urmã, când a fost închisã, înainte de vreme, mina Dîlja. Liderul de sindicat Ion Temneanu cunoaste jocurile de atunci si pare sã le reediteze. Dar de acestã datã a rãzbãtut în presã fãcãtura, iar Temneanu si-a luat concediu pentru a nu da explicatii minerilor mintiti. Minerii spun cã ar mai exista un motiv al acestui joc periculos – fuga de rãspundere privind cheltuirea cotizatiilor de sindicat. ARTICOLUL COMPLET IL PUTETI CITI IN EDITIA TIPARITA

Advertisements

3 comentarii la „”Temneanu si-a vândut casa pãrinteascã cu pãrinti cu tot”

 • 25 octombrie 2013 la 08:45
  Permalink

  pina la urma articolul e foarte ciudat i se cer explicatii lui temneanu pentru ca un nr mare de oameni care nu mai suporta mizeriile si presiunile la care sint supusi au cerut individual si in nume propriu sa plece la alta mina cind toata lumea stie ca presiunile si mizeriile sint facute de celalalt sindicat si oamenii care il manipuleaza din umbra cu acordul tacit al directorului.

 • 25 octombrie 2013 la 11:30
  Permalink

  pentru a demosnstra ca articolul este obiectiv si fara influente politice ar fi interesant sa i contactati pe cei care doresc sa plece si sa prezentati pe larg motivele lor,probabil o sa apara surprize pe care liderul marioneta cenuse sa nu le poata explica cu cele maxim 20 de cuvinte care ii alcatuiesc dictionarul si unde cuvinte gen sticla,halba si dop se repeta probabil de mai multe ori.

 • 27 octombrie 2013 la 19:11
  Permalink

  este acuzat temneanu ca vrea sa inchida mina petrila dar directorul jujan trimite incepind cu data de luni28 10 2013 doua slugi credincioase sa faca cursuri de inchidere mine la busteni pe valea prahovei platint pentru acest lucru peste 20000 ron in conditiile in care lucrarile de inchidere la petrila au fost cistigate de conversmin si atunci ne gindim ce rost are vacanta platita gras a celor doi si cine vrea mai mult sa inchida si sa vinda la bucata mina petrila.

Comentariile sunt închise.