De ce nu se renuntã la cercul „bãietilor destepti”?!

10S-a scris mult în presã despre agentiile si agentioarele care sufocã bugetul de Stat, aspect care continuã sã existe si în prezent când aceste agentii au rãmas racordate la conducta banului public, desi puterea politicã s-a schimbat de mai bine de un an si jumãtate. Cu privire la aceste aspecte, se poate exemplifica existenta Ajofm-urilor la nivelul fiecãrui judet cu Alofm-urile aferente plus cele sectoriale din Bucuresti

Un comentariu la „De ce nu se renuntã la cercul „bãietilor destepti”?!

  • 21 octombrie 2013 la 19:26
    Permalink

    Foarte bine domnule Lungoci. va felicit pentru claritatea ideilor si curajul si spiritul civic. ar trebui ca multi dintre concetatenii nostri sa vada lucrurile la fel si atunci sigur s-ar schiba multe in bine. inca o data felicitarti si…la lupta!
    Nu doar atat. dupa cum ati amintit in articol, ci fapte concrete – dovezi publice, banii pe care ii incaseaza acest Iorgovan ar putea sa asigure angajarea a 7 tineri cu cate 1000 de lei pe luna. Dar nu…nu se vrea, si asa este si in sistemul univresitar acolo unde profesorii primesc cate 10 mii de lei pe luna iar tinerele cadre doar 900 de lei – pana in 1500 de lei. Acesti oportunisti ar trebui trimisi la pensie si facuti sa plateasca pentru toate tunurile pe care le-au dat in viata lor in institutiile pe care le-au condus spre deces.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.