La un pas de a fi spulberat de marfar

7Un  turist din Gorj a fost la un pas de a fi spulberat de un marfar în zona Pesterii Bolii de la Petrosani. Omul venise sã viziteze obiectivul turistic de la intrarea în Valea Jiului si a rãmas blocat pe calea feratã. Imediat a sunat la 112 si a cerut ajutor, pentru cã a putut sã iasã din masinã, dar s-a temut sã nu treacã vreun tren.

„Am fost anuntati prin 112 de un bãrbat care a declarat cã a rãmas blocat pe calea feratã în zona Pesterii Bolii. Am luat legãtura cu responsabilii CFR, pentru cã risca sã treacã un tren si am trimis un echipaj sã-l ajute. Din fericire, marfarul nu a fost întârziat si a trecut la ora stabilitã, pentru cã am reusit sã îl scoatem de pe linia feratã la timp”, a declarat Adrian Avram, comandantul Detasamentului de Pompieri Petrosani.

Turistul s-a ales doar cu o sperieturã si a înteles cã nu putea sã urce cu masina, foarte joasã, rampa spre drumul de acces spre Pestera Bolii. Zona are o înclinare destul de mare si, imediat dupã nivelul cãii ferate, se face o curbã spre stânga. Omul si-a urmat vizita turisticã pe jos si doar la întoarcere a luat masina.

Diana Mitrache

Advertisements

2 comentarii la „La un pas de a fi spulberat de marfar

  • 15 octombrie 2013 la 09:46
    Permalink

    nu panta este de vina doamna Diana,ci pietrisul care sa turnat intre liniile de cale ferata,si nu sa tasat,asa ca vina este a celor de la CFR.

  • 15 octombrie 2013 la 13:12
    Permalink

    Inainte se putea trece si cu o masina mai joasa,dar de cand au scormonit ceferistii,ai toate sansele sa ramai blocat pe linii.Nu panta e de vina,ci lucrurile facute in mod romanesc.

Comentariile sunt închise.