6Un bãrbat de 53 de ani a ajuns la Spitalul de Urgentã din Petrosani cu rãni grave dupã ce a suferit mai multe arsuri pe suprafata corpului. Bãrbatul, om al strãzii, locuia într-o gheretã în zona Iscroni de pe raza localitãtii Aninoasa. Victima a fost gãsitã de angajatii unei societãti comerciale pe raza cãreia s-a petrecut incidentul. Acestia au alertat echipajele de urgentã care s-au deplasat la fata locului pentru a lichida incendiul si pentru a transporta victima la spital.

“Astãzi în jurul orei 12.30 Politia orasului Aninoasa a fost sesizatã prin dispeceratul unic de urgentã 112 cã la o societate din Aninoasa a izbucnit un incediu si este o persoanã rãnitã.  La fata locului s-au deplasat cu operativitate lucrãtorii Politiei orasului Aninoasa, iar din primele cercetãri s-a stabilit faptul cã este vorba de o persoanã de 53 de ani, un fost angajat al societãtii care locuia într-un cãmin de nefamilisti, acesta fiind în stare de ebrietate a cãzut peste un resou pe care îl folosea pentru încãlzitul hranei, a cãzut peste el si i-au luat foc hainele si a suferit arsuri destul de grave”,  a declarat comisarul Cristian Tatra, ofiter Birou de Investigatii Criminale Politia Aninoasa.

Potrivit oamenilor legii, în continuare se efectueazã cercetãri.

“În cauzã se vor efectua cercetãri de cãtre lucrãtorii Politiei orasului Aninoasa sub  suprsavegherea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Petrosani sub aspectul sãvârsirii infractiunii de vãtãmare corporlã din culpã  si se vor dispune mãsurile legale în consecintã”,  a mai spus sursa citatã.

6-1Victima a fost transportatã la Spitalul de Urgentã din Petrosani cu arsuri pe 70% din suprafata corpului. “Bãrbatul prezintã arsurã de gradul 3-4 pe suprafata a 70% din corp, starea ne rezervãm în a ne afirma pentru cã era un soc dureros si a fost dus la sala de operatii si vom vedea evolutia”, a declarat Petre Corlan, medic de gardã

UPU-SMURD Petrosani. Victima va fi transportatã la Spitalul de Arsi din Bucuresti cu un elicopter SMURD.

Monika BACIU