6Un copilas de 3 ani a ajuns la spital, dupã ce cãzut în casa liftului la Petrosani. Incidentul s-a petrecut sâmbãtã dimineatã într-un bloc turn din centrul orasului.

Potrivit celor care au ajuns la fata locului, cel mic se afla pe lift si cãzuse de la etajul VII. Norocul lui a fost cã liftul se afla la etajul IV si  cel mic a aterizat pe tavanul ascensorului. Totul a fost posibil, se pare, dupã ce copilul a deschis usa liftului si, într-o fractiune de secundã în care pãrintii l-au scãpat din ochi, acesta a pãsit în interior. Se pare cã ascensorul avea o defectiune si asa se explicã cum usa era deschisã. „Noi am ajuns la fata locului si am constat cã cel mic era pe lift. L-am scos si l-am predat unui echipaj de ambulantã”, spun pompierii care l-au scos pe copil.

Copilul a suferit câteva rãni, dar medicii care l-au preluat în sectia de primire a urgentelor, spun cã nu avea rãni grave. Totusi, copilul a ajuns la sectia ATI, unde a rãmas internat, pentru cã i s-au fãcut mai multe investigatii medicale si abia dupã primirea rezultatelor analizelor i se va pune un diagnostic final.

Diana Mitrache