Ilie Pãducel, All in One

8Ilie Pãducel este primar, pensionar si agent imobiliar.  Edilul din cel mai estic oras are mai multe îndeletniciri din care scoate bani.

Primar, pensionar, business man si gospodar

În afarã de a fi primar, Ilie Pãducel este si om de afaceri sau agent imobiliar, cel putin. Primarul de la Petrila, pe lângã pensia de aproximativ 3000 de lei si indemnizatia de primar, mai are venituri din alte activitãti. “Este o vorbã din bãtrâni : Bogat este Dumnezeu! Nu mã consider un om bogat, dar nici sãrac. Eu consider cã tot ceea ce am, se datoreazã muncii pe care am desfãsurat-o. În vara acestui an am împlinit 46 de ani de când lucrez ”, a declarat Ilie Pãducel, primarul Orasului Petrila.

Edilul nostru are douã spatii comerciale din care câstigã lunar sume frumusele de bani, asta chiar dacã nu sunt trecute încã în declaratia de avere de pe anul acesta. El si-a închiriat proprietãtile unor firme care deruleazã afaceri în Petrila sau alte orase ale Vãii.

“Am o pensie  de aproape 30 milioane lei vechi pentru cã am lucrat 27 de ani la Mina Lonea, iar indemnizatia de primar este cam tot atâta.  Am douã spatii comerciale, un chiosc în care se vinde pâine  si un spatiu comercial la parterul unui bloc, închiriat unei societãti care executã lucrãri pe raza orasului Petrila”, a mai declarat Ilie Pãducel.

Mai exact, este vorba de spatiul de la parterul blocului 34, închiriat la Hidroconstructia Bucuresti, unde sunt amenajate birouri  si care este închiriat  în baza unui contract cu 3, 5 euro pe metru pãtrat. Acest spatiu mãsoarã 90 metri pãtrati, iar cel de-al doilea spatiu, este un chiosc de 21 metri pãtrati în zona 8 Marti, închiriat unei firme de panificatie din oras.

Dar, pe lângã îndeletnicirile administrative sau de business, primarul Pãducel este si un om harnic acasã. El are o gospodãrie în care munceste dupã programul de la primãrie, dar din care nu scoate bani, spun el. “ Productie de acasã nu am ce sã vând. Am o grãdinã unde cultiv cartofi si tot ceea ce trebuie pentru mine si familia mea. Am animale, respectiv o vacã, un purcel si niste gâini, tot pentru consum propriu. Nu am produse  sau animale de vânzare.  Si eu cumpãr brânzã, cas si tot ceea ce nu produc în gospodãria proprie”, a încheiat edilul petrilean.

Luiza Andronache

Advertisements

4 comentarii la „Ilie Pãducel, All in One

 • 4 octombrie 2013 la 08:58
  Permalink

  si ferma de pe TAIA cu oameni angajati de matale a cui e?

  Răspunde
 • 6 octombrie 2013 la 21:20
  Permalink

  A mea este, mai Ioane ma! Numa ca aie e in extravilan si nu se pune, era vorba doar de ce am in intravilan .Priceputu-i amu?????????//

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.