7Un bãrbat din Vulcan a fost gãsit mort în casã, iar vecinii au fost cei care au alertat politia, din cauza mirosului greu ce rãzbãtea din locuintã. Omul a vrut neapãrat sã moarã si asta rezultã din felul în care a fost gãsit de politisti.

Bãrbatul avea 60 de ani si se pare cã vecinii sãi din Cartierul Cocosvar nu îl mai vãzuserã de vreo sãptãmânã. Când au intrat în casã, însã, li s-au adeverit cele mai sumbre presimtiri. Vecinii au chemat politia, dupã ce o rudã a omului a venit si l-a gãsit întins pe jos. Din apartament rãzbãtea un miros greu si omul era mort de mai mult timp. Cei care l-au descoperit spun, însã, cã bãrbatul, care locuia singur, a vrut neapãrat sã moarã si chiar a insistat. „Politistii care s-au deplasat la fata locului au gãsit un bãrbat decedat, cel mai probabil, de mai mult timp. Din primele date reiese cã acesta a vrut sã se spânzure si nu a reusit, iar mai apoi si-a tãiat venele.

Asa l-au gãsit politistii pe jos, cu streangul atârnând de gât si cu venele tãiate”, spune Toma Mihu, comandantul Politiei Municipiului Vulcan. Corpul neînsufletit al bãrbatului a fost dus la medicinã legalã, iar în urma necropsiei legistii sunt cei care se vor pronunta cu privire la cauza mortii.

Diana Mitrache