Paznic bãgat în spital de mai multi hoti

Un angajat al societãtii care asigurã paza unitãtilor miniere din Valea Jiului a ajuns la spital cu contuzii si suspiciunea de fracturã, dupã ce a fost bãtut de mai multi indivizi în noaptea de miercuri spre joi.

Bãrbatul era de serviciu la Exploatarea Minierã PAROSENI din cadrul Societãtii Nationale de Închideri Mine Valea Jiului. În zona unde avea perimetru de pazã este întuneric, iar în timp ce fãcea verificarea zonei, a observat un grup format din mai multe persoane care intentionau sã fure din incinta subunitãtii miniere. Pânã sã apuce sã dea alarma, paznicul a fost bãtut de indivizi.

„Un domn de la societatea ce asigurã paza ne-a sesizat cã în cursul noptii, în timp ce îsi fãcea serviciul a surprins un grup care intentiona sã sustragã ceva din incinta unitãtii si aceia l-ar fi agresat. Nu ne-a putut da prea multe relatii, zona era întunecatã. Nu poate spune numãrul lor, nici cu privire la fizionomie, deci datele furnizate de partea vãtãmatã sunt destul de vagi. Acolo sunt mai multi paznici, ar fi putut sã ne anunte ceva mai din vreme. Noi am deschis dosar penal si continuãm cercetãrile pentru prinderea autorilor”, a declarat comisarul Toma Mihu, seful Politiei Vulcan. Paznicul este internat în spital însã viata nu-i este pusã în pericol.

3-1

Maximilian Gânju

Advertisements

2 comentarii la „Paznic bãgat în spital de mai multi hoti

  • 27 septembrie 2013 la 15:18
    Permalink

    asa este cu tiganii care umbla in haita, au curaj, dar daca este singur, si ii dai o palma incepe sa planga si din BOIERULE< si PUPATA_TI MAINILE TALE nu te scoate….

  • 29 septembrie 2013 la 13:18
    Permalink

    Si colegi lui poate si acum a venit pantera din 28 sa vedem cum o plati da spor de noapte,este vorba ca multi sunt in plus sa vedem cu cine o sa da concedi,sa dea pensionari cu pensie mai mare de 2000 de lei noi afara.

Comentariile sunt închise.