PSD Petrosani rãmâne fãrã oameni importanti

8Consilierul local Costel Postolache (PSD) a anuntat cã pãrãseste partidul din cauza actualei conduceri. Un alt om de bazã al partidului se pregãteste sã-l urmeze. Liderul organizatiei nu pare impresionat.

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Costel Postolache, a decis sã plece din Organizatia PSD Petrosani fiind nemultumit de actuala conducere care nu face nimic pentru a „ridica” partidul. Postolache spune cã nu stie unde se va duce dupã ce va pãrãsi PSD, sau dacã va mai face politicã. „În ultima perioadã aici nu se face mai nimic si ne pleacã oamenii din partid, oameni de valoare. Nu trebuie sã ne lãsãm pe o ureche, cã suntem la guvernare si lucreazã cei de sus pentru noi. (…) Nu numai în an electoral trebuie sã fim în campanie si PSD Petrosani trebuie sã iasã în fata oamenilor.

Din martie nu s-a fãcut mai nimic la Organizatia PSD Petrosani, ba dimpotrivã au început sã plece oamenii. Eu sunt om de actiune, eu credeam cã va reusi aceastã echipã sã facã altfel de politicã aici, la Petrosani. N-am câstigat primar, n-am câstigat deputat si dacã cei de la vârf se erodeazã, noi mai tare ne vom eroda. Trebuia sã ne facem cunoscuti, sã aducem oameni de valoare în partid. Eu nu sunt omul care sã stau degeaba, politica nu m-a ajutat cu nimic. Pentru simplul fapt cã sunt consilier nu este o realizare a mea, este a unui grup”, a declarat Costel Postolache. În replicã, liderul Organizatiei PSD Petrosani, Ioan Rus, spune cã nu a fost anuntat de fostul lui coleg cã ar vrea sã pãrãseascã organizatia. „N-am avut nici o discutie pe tema asta, n-am nici o animozitate cu colegul meu. Dacã unii viseazã mai mult în altã parte este problema lor. Cred cã ar fi de bun augur sã vii si sã discuti. (…) Din ãstia care vin pe un an si pleacã peste un an sunt destui. N-am probleme personale cu nimeni din partid”, sustine Ioan Rus, presedintele PSD Petrosani. Si totusi, un alt „greu” este nemultumit

tocmai din cauza modului în care este condusã organizatia. Surse demne de încredere spun cã fostul sef al Politiei Petrosani, Nicolae Florin, consilier local, ar avea nemultumiri ce l-ar putea face sã plece. Comisarul Florin n-a putut fi contactat pentru a confirma sau infirma o eventualã plecare din PSD Petrosani.

Maximilian Gânju

2 comentarii la „PSD Petrosani rãmâne fãrã oameni importanti

 • 28 septembrie 2013 la 07:41
  Permalink

  Nici unul nu e mai bun decat celalalt. Rus Ioan(zis Sarpele cu ochelari)nu a fost niciodata fidel partidului, iar Postolache iesit la pensie din munca de sindicalist smecher cauta in permanenta un alt ciolan de ros pe care nu vrea sa-l imparta cu altcineva nici chiar cu Rus Ioan pe care l-a fentat atunci cand acesta l-a primit in PSD Petrosani.De aici a pornit tot raul org. PSD Petrosani, rau ce va persista atata timp cat acesti lideri nu vor fi schimbati, lucru greu de crezut, cat timp liderul de la judet permite asemenea situatie. Stie el de ce?!

  Răspunde
 • 28 septembrie 2013 la 11:57
  Permalink

  in curind psd petrosani va avea alta structura de conducere se pregateste deja sandu daniel care ii va avea alaturi in echipa de conducere pe gersner,fam sipetan ,zoltan lakatos ,

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.