Edilii din Petrosani fac spectacol pentru femei si le dau si prime de 8 martie. Asta in timp ce la Aninoasa sau Uricani nici nu se pune problema de prime.

Administratia de la Petrosani sarbatoreste femeile si pentru ele organizeaza un spectacol la sala de marmura a prtimariei. Potrivit priimarului Tiberiu Iacob Ridzi, spectacolul va fi sustinut de

copiii de la scolile si gradinitele din oras si sunt invitate toate doamnele. “Miercuri, 7 martie, la sala de marmura a Primariei Petrosani, incepand cu ora 11,00 la manifestarile dedicate aniversarii Zilei Femeii. Ne-am gandit sa le oferim doamnelor un spectacol”, spune Tiberiu Iacob Ridzi, primarul de la  Petrosani.

Patru dintre cele sase administratii locale din Valea Jiului dau prime de 8 Martie, dupa trei ani in care nu au fost bani, iar salariile angajatilor au fost diminuate.

Singurii care spun ca nu vor da prime de 8 Martie sunt reprezentantii administratiilor locale de la Uricani si Aninoasa, unde alesii nu au avut de votat nicio hotarare referitoare la acest subiect. „Poate vor primi flori, dar prime nu, ca nu am trecut asa ceva prin consiliul local”, spune un ales local de la Uricani. Si la Aninoasa e criza, iar viceprimarul Mihaita Nistor sustine ca nu sunt bani pentru primele de 8 Martie.

Diana Mitrache