7Deputatul PSD de Valea Jiului, Cristian resmeritã, a gãsit o comoarã sau cãsãtoria si postura de viitor tatã îl inspirã? A deblocat statiunea Straja – 190 miliarde lei.

Se pare cã deputatul PSD de Valea Jiului, Cristian Resmeritã, a dat peste o comoarã prin muntii nostri sau cãsãtoria si faptul cã va deveni tatã îl umple de inspiratie si elan pentru munca sa si binele lupenenilor.

Asta pentru cã desi criza e acutã si buzunarele primãriilor cam goale, o rectificare de buget a fãcut ca 190 miliarde lei sã fie alocate pentru deblocarea Statinii Straja, care este atât de doritã de turisti, dar care poate fi si un corn al abundentei pentru municipiul Lupeni si pentru cabanierii statiuni, care la rândul lor ar avea de lucru si deci ar oferi si locuri de muncã, multe putine, dar ar fi. Rectificare, rectificare, dar din al cui buget? De la Guvern, de la bugetul local sau din vreo comoarã a dacilor? Ocupat cu alegeri la femei, cu actiuni si vizite ale unor membri de grup parlamentar prin Vale si judet, scurt, Cristian Resmeritã ne-a confirmat cã DA, pentru Staja au fost alocati niste bani si cã DA a gãsit solutia si cã DA este vorba de 190 miliarde, care au fost primiti si dati deja pentru ca statiunea sã fie functionalã pentru sezonul turistic de toamnã-iarnã care se apropie. La mai mare, domn’ parlamentare! Sã mai faci rost, cã e nevoie mare…

Ileana Firtulescu