Reorganizare dupã disponibilizare la SNÎM

6Începe reorganizarea activitãtii în subteran, la minele unde se fac disponibilizãri. Asta pentru anu afecta productia, dar nici siguranta în subteran.În paralel cu disponibilizãrile de personal de la cele 3 unitãti miniere intrate pe program deînchidere, se fac si programe de reorganizare a activitãtii din subteran.

Asta pentru ca siguranta locului de muncã sã nu fie afectatã de plecarea ortacilor ce se disponibilizeazã, dar nici productia de cãrbune sã nu sufere. Cei din conducere ne dau asigurãri cã totul este în grafic. „Sãptãmâna aceasta am avut discutii cu toate conducerile tehnice de la toate sucursalele.

Locurile de muncã sunt asigurate peste tot, iar securitatea muncii nu este afectatã. Am fãcut un plan de  reorganizare care se respectã si toate persoanele care beneficiazã de ordonantã sunt îndrumate spre alte lcurãri în aceastã perioadã, astfel încât sã nu poatã fi afectat bunul mers”, a precizat Aurel Anghel, director general al Societãtii Nationale de Închideri de Mine Valea Jiului. Mai putin de 2.000 de mineri vor mai da cãrbuni în perioada urmãtoare, însã, sefii lor sustin cã huila extrasã din minele ce se închid este de

calitate. „Cu productia stãm foarte bine. Nu sunt probleme cu privire la nerealizarea productiei propuse si chiar stãm foarte bine la capitolul calitate. Avem o calitate bunã, care ne multumeste în aceastã perioadã”, a mai adãugat Aurel Anghel.

De la Petrila, Paroseni si Uricani pleacã 489 de oameni, iar inspectorii ITM au atras în repetate rânduri atentia celor care rãmân sã se organizeze asa încât siguranta la locul de muncã sã fie pe primul plan.

Diana MITRACHE

2 thoughts on “Reorganizare dupã disponibilizare la SNÎM

 • 20 septembrie 2013 at 02:49
  Permalink

  Chiar daca s-a micsorat efectivul cu 489 de persoane sefi raman tot atatia?!

  Reply
 • 20 septembrie 2013 at 14:03
  Permalink

  La minele aceste cu ordine de la sefi ifronul si raba mini carosata se muta ferul di colo colo.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *