Simota si-a vãzut dosarul

7Omul de afaceri Alin Simota a studiat marti dosarul de urmãrire penalã, prezentat de procurori. Acesta a fost motivul pentru care, desi era asteptat la Judecãtoria Petrosani, omul de afaceri nu a mai ajuns, iar procesul a fost amanat.

Procurorii care instrumenteazã cauza în care omul de afacei Alin Simota este cercetat pentru santaj, acte de violentã si cãmãtãrie, i-au prezentat marti dosarul. Miliardarul nu a mai ajuns la Judecãtoria din Petrosani, tocmai din acest motiv.

El ar fi trebuit sã vinã  marti dimineatã cu duba arestatilor ca sã rãspundã într-un alt dosar în care este acuzat de evaziune fiscalã.

Alin Simota este arestat preventiv într-un dosar ce vizeazã comiterea unor infractiuni cu violentã, iar acum ar fi fost al doilea termen la care ar fi trebuit sã ajungã la Petrosani, de cand este în arest.

Simota a fost trimis în judecatã în data de 12 martie 2013, pentru infractiuni de evaziune fiscalã în calitate de reprezentant al SC Simar SRL Petrosani, firmã aflatã în administrarea unui lichidator judiciar.

Advertisements