Din nou în bãnci

8Luni, 16 septembrie, elevii au fost invitati sã ia loc în bãnci. Reluarea activitãtii a avut loc si la Scoala Generalã “Avram Stanca” una dintre cele mai mari unitãti scolare din Valea Jiului. Numãrul elevilor care vor studia în acest an aici este de aproape 1.000.

”Am asteptat cu multã nerãbdare, la fel ca si elevii si pãrintii acestora, începerea noului an scolar. Ca noutate ar fi numãrul foarte mare de elevi ce urmeazã sã-i scolarizãm în acest an. Numai la clasele pregãtitoare, în numãr de douã, numãrul de elevi este aproape de limita maximã. Acelasi lucru se întâmplã, însã, si la celelalte clase. Ne asteaptã un an greu dar, sperãm cu totii, cã va fi unul plin de împliniri”, a declarat Robert Hummel, director Sc. Gen. “Avram Stanca” Petrosani.

De-a lungul vacantei unitatea a trecut printr-o serie de modernizãri. Mai exact, mobilierul scolar a fost reparat, la fel si lambriurile de la parter, iar toate grupurile sanitare au fost zugrvite si igienizate. Pe de altã parte, trebuie precizat si faptul cã din aceastã toamnã la “Avram Stanca” va functiona, în premierã în Valea Jiului, o clasã de fotbal cu 25 de locuri.

Mircea Nistor

Advertisements

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.