6Unsprezece persoane au fost trimise în judecatã, miercuri, de procurorii DIICOT- Serviciul teritorial Târgu Jiu, sub acuzatia de proxenetism, membrii grupãrii fiind acuzati cã au obligat mai multe tinere sã se prostitueze la Londra, obtinând de pe urma acestora peste 1,5 milioane de lire sterline.

Potrivit procurorilor DIICOT, liderul retelei a fost Marius Constantin Doicaru, un tânãr din Gorj care si-a mutat însã domiciliul în judetul Olt pentru a i se pierde urma. Acesta a terminat o scoalã profesionalã în anul 2001, iar ulterior a plecat în Italia si Grecia, unde

s-a implicat în activitãti infractionale, având inclusiv condamnãri.

Conform rechizitoriului, din anul 2008 Doicaru s-a mutat la Londra, unde a început sã îsi organizeze o retea de proxenetism, el implicând în acest gen de activitãti membri ai familiei, inclusiv pe sotia sa, un frate al acesteia, dar si pe soacra sa, precum si prieteni din judetul Gorj.

Anchetatorii au trimis în judecatã 11 persoane, membri ai grupãrii, toate fiind retinute în urma unor descinderi pe care procurorii DIICOT Târgu Jiu le-au coordonat în iulie anul trecut si în luna martie a acestui an în mai multe zone din Gorj, dar si la adrese din Londra. (Mediafax)