Cosmetizatã la actiuni si cu promisiuni

7Au dat cu var au vopsit bãncile si au acoperit dezastrul. Asta s-a întâmplat în statia CFR din Petrosani la vizita garniturii Moldovita, iar responsabilii vin cu promisiuni.

Cu câteva zile înainte ca în Petrosani sã soseascã garnitura Moldovita, în scopul încurajãrii turismului între Hunedoara si Gorj, gara a fost cosmetizatã. Au dat cu var, au pus burlane si scocuri si au îngrãdit zidurile ce stau sã cadã peste cãlãtori. Liniile de cale feratã au fost delimitate cu o o dungã albã de var si totul ca locatia sã nu dea impresia unui loc pãrãsit. Cei veniti cu trenul, însã, au declarat cã planurile de modernizare a statiei existã si cã ele trebuie puse doar în aplicare. Nimeni, însã, nu a precizat si când se va întâmpla asta. „Nu pot sã vã dau detalii. Aceasta poate sã o spunã Compania Nationalã de Cale Feratã. Se are în vedere din câte stiu eu, conducerea Ministerului o are în vedere, inclusiv reparatia acestei clãdiri pentru cãlãtori a statiei CFR din Petrosani, care dateazã undeva din anii 1870. E obiect de patrimoniu”, a declarat la Petrosani Dionisie Ardelean, sef CNAFER.7-1

Statia CFR din Petrosani a fãcut obiectul mai multor interpelãri în Parlament si pe la ministere, din partea politicienilor de aici, dar si adminsitratia localã a cerut sprijin. Pânã acum, însã, nimeni nu a fãcut nimic, iar acum, cã tot vine garnitura de epocã Moldovita în vizitã la noi, administratia statiei a cosmetizat clãdirile cât a putut. Mai mult, pentru a evita un incident neplãcut, casa de bilete a fost mutatã într-un loc mai sigur, iar clãdirea dãrãpãnatã a fost acoperitã cu plasã de protectie.

Diana Mitrache

Un comentariu la „Cosmetizatã la actiuni si cu promisiuni

  • 11 septembrie 2013 la 04:34
    Permalink

    Spoieli!cand au de gand sa o reabiliteze ,sa se poata numi statie CFR,gara,acum e buda publica!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.