8Rechizitele achizitionate de municipalitatea de la Petrosani au ajuns la unitãtile de învãtãmânt de pe raza localitãtii. Cu ghiozdane si rechizite vor fi întâmpinati elevii din Petrosani în prima zi de scoalã de cãtre cadrele didactice. La fiecare unitate de învãtãmânt au ajuns cele necesare elevilor.

”Am ridicat rechizitele de la Asistenta Socialã, existã ghizdane pentru copiii din grupa pregãtitoare si rechizite, caiete, creioane pentru toti elevii scolii”, a spus Monteola Gherlan, directorul Scolii generale numãrul 7 Petrosani.

Pe lângã rechizite, elevii vor fi întâmpinati cu clase curate, aerisite si mobilier nou. La scoli deja au fost finalizate lucrãrile de igienizare. ”Am finalizat lucrãrile de igienã, clasele sunt aranjate si asteptãm sã vinã copiii sã ne reîntâlnim cu ei”, a mai spus sursa citatã. Elevii de la clasele pregãtitoare vor primi atât ghiozdane cât si rechizite.

La scoala 7 din Petrosani numãrul elevilor care vor începe clasa pregãtitoare este mai mare fatã de asteptãrile dascãlilor. ”Anul acesta am depãsit asteptãrile, avem 60 de elevi înscrisi la grupa pregãtitoare, noi ne-am propus douã clase, am recenzat, în jur de 40 de copii, dar spre bucuria noastrã s-au înscris mai multi”, a mai spus Monteola Gherlan.

Anul acesta, scolarii se vor întâlni cu cadrele didactice la unitãtile de învãtãmânt pentru cã festivitatea de deschidere a noului an scolar nu va mai avea loc în parcul central.

Monika BACIU