Z ona de agrement de la Bradet intra in reabilitare in aceasta vara. Locatia se afla la doar un kilometru de centrul municipiului Petrosani si, in ultimii ani a ramas in paragina.

Zona de agrement de la Bradet va fi reabilitata si lucrarile incep in vara acestui an. Potrivit celor din primaria Petrosani, doar cabana va fi demolata, iar zonele verzi vor fi completate cu spatii de joaca, cu locuri de minigolf, pentru picnik sau tenis de câmp. In plus, aleile vor fi pavate cu granit.

Aici a existat cândva o baza de relaxare pentru locuitorii din Petrosani, iar cabana, care acum e o ruina ce sta sa se darâme, atragea turistii veniti si din alte zone. Ani la rând administratia de la Petrosani s-a caznit sa vânda terenul si constructia si sa dea posibilitatea unui investitor sa revigoreze zona, dar fara succes. „Reabilitarea a fost prinsa in proiectul amplu de reamenajare a municipiului Petrosani, care are valoarea de peste 3,2 milioane de lei si este ultimul reper ce va intra in luna iunie in reparatii. Pâna acum am reabilitat doar o parte din drumul de acces”, spun reprezentantii din Primaria Petrosani.

Zona de la Bradet a fost lasata de izbeliste in ultimii ani si nimeni nu s-a ocupat de amenajarea locului. Asa se face ca acum locul arata deplorabil si cabana aste aproape demolata.

Odata cu amenajarea spatiilor, edilii locali spera in promovarea ei si din punct de vedere turistic.

Diana Mitrache