Consiliul de Coordonare Judetean al Organizatiei Judetene a PDL a decis, joi, 5 septembrie, excluderea domnului Ilie Paducel din partid. Decizia a fost luata in unanimitate.

Membrii CCJ au analizat atent declaratiile si actiunile, din ultimul an, ale domnului Ilie Paducel si au constatat ca acesta s-a indepartat mult de principiile democrat-liberale.

Domnul Ilie Paducel era coleg cu noi, dar nu era cu noi. In orice partid trebuie sa existe o coeziune intre membrii sai. Noi nu am anuntat vreo coabitare cu PSD sau PNL si atunci erau nejustificate toate discutiile publice care ne vizau pe noi ca partid si pe el ca om si care faceau referire la negocieri de trecere intr-unul dintre partidele aflate la guvernare. Colegii lui de la Petrila au propus excluderea lui inca de acum cateva luni. Acum am validat si noi acea decizie”, a declarat domnul Dorin Gligor, presedinte al PDL Hunedoara.

In urmatoarele zile, conducerea PDL Hunedoara va face o analiza a organizatiei de la Petrila condusa pana joi, 5 septembrie, de domnul Ilie Paducel pentru a construi aici o structura solida care sa poata sa recastige primaria din localitate