Schimbare de conducere la „Mihai Eminescu”

10Cel mai prestigios liceu din Valea Jiului si al 15-lea ca valoare pe tarã are o nouã conducere. Schimbarea a fost fãcutã cu data de 1 septembrie si nu este singura modificare din structura de conducere a învãtãmântului din Valea Jiului.

Conducerea celui mai valoros liceu, dupã numãrul de premii si performantele elevilor, a fost modificatã începând cu noul an scolar. Fostul director Gilbert Danciu a fost înlocuit, dupã ce i-a expirat contractul de management, în locul sãu a fost numitã Daniela Ciontescu.

Directorul adjunct este cel care a confirmat modificare. „Eu sunt în continuare director adjunct, împreunã cu doamna Acs Eva, la sectia maghiarã, iar director al Colegiului este domana Daniela Ciontescu, profesor de fizicã, profesor foarte bun si schimbarea s-a fãcut în mod firesc, normal. Lucrurile merg în grafic”, a declarat Robert Hummel, director adjunct Colegiul Teoretic „Mihai Eminescu” din Petrosani. Daniela Ciontescu ne-a confirmat faptul cã a fost numitã în functia de director si a declarat cã se simte onoratã si impulsionatã de acest lucru.

„Din  1 septembrie, anul acesta, sunt noul director al Colegiului, – un lucru care mã onoreazã si îmi dã asa o stare de emotie. Este o onorae sã fii dascãl la Colegiul Mihai Eminescu din Petrosani si, implicit, e o onoare sã fii director, dar si o responsabilitate foarte mare. Asta pentru acest colegiu ocupã locul 15 national, un loc fruntas în tarã. Asta îmi oferã mie o responsabilitate si mã obligã sã rãmânem acolo sus”, a precizat Daniela Ciontescu, noul director al  Colegiului Teoretic „M. Eminescu”.

Schimbãri s-au fãcut si în structura de conducere a Clubului Copiilor din Petrila, unde functia de director este ocupatã de la 1 septembrie de Radu Chinta. Profesorul de arte plastice a luat locul lui Constantin Barbu.

Diana Mitrache

Advertisements