8Au furat caloriferele scolii si, dupã ce au fost montate camere de supraveghere, ca sã nu mai fie probleme, hotii le-au furat si pe acestea cu totul. Incidentul a avut loc la Petrosani, iar cei din conducerea unitãtii de învãtãmânt au reclamat furtul la politie. Acum oamenii legii cautã fãptasii.

Politia municipiului Petrosani a fost sesizatã în 31 august despre faptul cã persoane neidentificate au pãtruns în incinta unei sãli de sport din localitate, ce apartine de scoala I.G Duca, de unde au furat întreg sistemul de supraveghere video. Este vorba despre 5 camere de supraveghere, care au fost sustrase prin escaladarea  scheletului metalic al clãdirii. Deocamdatã se fac cercetãri pentru a-i identifica pe fãptasi”, a declarat Adriana Voinea, purtãtor de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Sala de sport a mai fost prãdatã de hoti, care au furat caloriferele cu care copiii urmau sã se încãlzeascã iarna, iar imediat ce situatia a fost reglementatã si scoala a luat decizia de a investi într-un sistem performant de supraveghere video, hotii au reusit sã-l anihileze. Potrivit oamenilor legii, cei care adminsitrau sistemul video al sãlii de sport din Cartierul Aeroport urmeazã sã verifice imaginile si apoi sã stabileacã, împreunã cu politia.,  cine sunt hotii.

Diana Mitrache