De la consum cu ”pipeta”, la consum real

Probleme remediate. Anul trecut Costel Avram, dupã preluarea mandatului de director de la SC ApaServ Valea Jiului, a descoperit mai multe nereguli la strandurile din Valea Jiului. În urma verificãrilor a rezultat faptul cu unele stranduri au declarat un consum de apã cu ”pipeta”, asta în conditiile în care pentru umplerea unui bazin sunt necesare zeci metri cubi de apã.

Anul acesta situatia este cu totul diferitã. ”Dacã anul trecut la venirea mea aici au fost unele probleme, în anul 2013 nu au fost probleme la strandurile din Valea Jiului. Încet oamenii s-au obisnuit cã dacã consuma mai trebuie sã si plãteascã si le multumesc cã au înteles mesajul cã SC ApaServ Valea Jiului trebuie sã trãiascã iar oamenii din Valea Jiului sã aibã apã 24 din 24 de ore la o societate care merge bine”, a declarat  Costel Avram, directorul SC ApaServ Valea Jiului.

Costel Avram nu poate estima în momentul de fatã care este consumul mediu de apã a strandurilor, mai ales cã acestea sunt dotate cu instalatii moderne.

”De obicei strandurile au o aparatura foarte performantã, încarca odatã la începutul sezonului iar apoi si-o mentin prin aparatura pe care o au ei. S-au încadrat în limitele normale, nu toti 100% pentru cã suntem romani”, mai spune Costel Avram.

O medie a consumului total de apã la strandurile din Valea Jiului se va cunoaste la finalul sezonului de bãlãcealã.

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.