Indemnizatiile parlamentarilor PSD ajuta categoriile defavorizate

Parlamentarii PSD din judetul Hunedoara nu isi vor supara liderul politic, adica pe Victor Ponta si isi vor dona indemnizatile, asa cum au promis. De castigat au chiar categoriile sociale defavorizate si tinerii, care vor primi un ajutor financiar nesperat.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a avertizat ca social – democrati care nu isi vor dona indemnizatiile de baza risca sa fie dati afara din partid. Banii vor intra pe cardurile alesilor in data de 5 martie, iar in zilele urmatoare vor fi donati. “Toti cei care incaseaza indemnizatiile sunt obligati sa le doneze. Toti parlamentarii Opozitiei vor fi solidari cu oamenii in suferinta din Romania.  Daca va fi vreun parlamentar -si vorbesc aici in numele PSD – care nu accepta aceasta decizie si considera ca interesul sau financiar este mai presus, atunci acel parlamentar va pleca din partid”, a declarat Ponta. Nu este cazul parlamentarilor hunedoreni, care si-au ales deja locatiile in care vor dona banii.

Cosmin Nicula, senator pe colegiul Valea Jiului, a ales sa ajute mai multe persoane din banii primiti ca indemnizatie, iar acest lucru se va intampla, la vedere, in data de 7 martie. „O treime din bani va merge la Asociatia Noua Speranta din Petrila, pentru ajutorarea copiilor bolnavi de HIV/ SIDA, o treime din indenizatie va fi donata la Petrosani pentru doua cazuri sociale, iar ultima parte a banilor va fi donata la Crucea Rosie Uricani”, a declarat Nicula. In principiu, vorbim despre o suma de 3.900 de lei, dar senatorul PSD nu stie cat se va taia din acesti bani din cauza ca nu au participat la comisiile de specialitate si la sedintele in plen.

Cristian Resmerita, deputat PSD, a ales sa ajute tinerii cu indemnizatia de baza. „Deja am donat indemnizatia pe februarie pentru actiunile organizate de tinerii de la Grupul Scolar Minier Lupeni si Liceul teoretic Lupeni. Am incheiat un parteneriat cu tinerii de acolo”, a declarat Resmerita, care a explicat ca, fiind profesor, se simte extrem de apropiat de tineri.

Doar deputatul Laurentiu Nistor nu s-a decis, inca, ce va face cu banii, dar oricum ii va folosi in scopuri caritabile. „In data de 6 martie voi scoate banii de pe card si apoi ii voi dona unui azil de batrani sau unei case de copii din judetul Hunedoara. Inca nu sunt decis”, a declarat presedintele PSD Hunedoara.

Carmen Cosman

3 comentarii la „Indemnizatiile parlamentarilor PSD ajuta categoriile defavorizate

 • 2 martie 2012 la 10:56
  Permalink

  Nu va suparati,eu nu vad de ce le-ar intra bani pe carduri!Oricare angajat,la stat sau la privat primeste bani doar daca semneaza condica,fara munca?

  Răspunde
 • 2 martie 2012 la 16:44
  Permalink

  Exact ! Ce bani doneaza daca nu i-au castigat… sau pentru ei este destul ca sunt parlamentari, nici macar nu trebuie sa se prezinte la „servici” ca le intra banii. Deci, la munca daca mai vreti sa pupati Parlament !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.