Femeile social democrate de la Petrosani au avut alegeri pentru conducerea organizatiei la sfârsitul sãptãmânii. La conferinta de alegeri au luat parte figuri importante din organizatia judeteanã, iar lupta între cele douã candidate a fost una destul de strânsã.

Astfel, din 83 de delegati, prezenti si validati au fost 65, iar dupã votul secret si deliberãri, scorul final a fost de 38 de voturi pentru Margareta Burduf la 27 pentru Angelica Valerica Popã.

Margareta Burduf, mandat pentru continuitate

Din prezidiu au fãcut parte Liliana Tolas, presedinta Organizatiei Judetene de Femei a PSD Hunedoara, Ioan Rus, presedintele PSD Petrosani, Natalia Intotero, deputat PSD, Cristian Resmeritã, deputat PSD Colegiul Est Valea Jiului si Margareta Burduf, fostul si noul lider al femeilor social- democrate de la Petrosani. “Nu stiu dacã mã asteptam sã câstig, dar cert este cã îmi doream foarte mult, pentru cã vroiam sã continui proiectele începute. 4-1Organizatia de femei este una activã, puternicã, iar noi ne dorim sã aducem un plus de culoare si valoare organizatiei PSD Petrosani”, a declarat  pentru Cronica Vãii Jiului, Margareta Burduf, proaspãt realeasã în fruntea femeilor social-democrate din Petrosani.  Aceasta, este la al doilea mandat de presedinte, iar în cel precedent a reusit sã demareze, printre altele, mai multe proiecte sociale si de promovare a femeilor din cadrul organizatiei.

Luiza Andronache