Patru femei pe lista consilierilor locali si o viitoare primarita

La alegerile locale din acest an, PSD Petrosani are patru femei pe listele pentru consilieri. Femeile social democrate isi pregatesc si ”o candidata” pentru fotoliul de primar. Ca orice zi de 1 Martie, s-au transmis mesaje, s-au impartit martisoare si flori si, evivent, pupaturile de rigoare. La PSD Petrosani, Margareta Burduf  – presedinte OFSD, Violeta Popa – prim vicepresedinte, Mariana Popa – presedinte PSD si Lavinia Grigoriu – presedinte OTSD si-au facut datoria de suflet si au facut urarile inceputului de primavara.

Cu aceasta ocazie am aflat ca organizatia municipala are pe listele candidatilor  pentru functiile de consilieri locali patru femei ”puternice”, dupa spusele lor. Este vorba de Margareta Burduf – de profesie economist, actualul loc de munca este E.ON Energie Romania, Regiunea Est Timisoara, CRC Petrosani, Violeta Nicorici – sef Birou Resurse Umane, Statia Centrala de Salvare Miniera SALVAMIN Petrosani, Lavinia Grigoriu – economist, studenta la ªtiinte Politice SNSPA, asistent manager SOCOM  Unirea Petrosani si Angela Popa – administrator in franciza, SC Kessler Petrosani.

Reprezentantele femeilor social democrate au mai precizat ca sunt hotarate ca, peste patru ani, sa aiba o femeie bine pregatita, dinamica si puternica pentru a candida la functia de primar al Petrosaniului, functie pe care s-o ocupe fara probleme, in urma alegerilor, respectand toate regulile de competenta si imagine.

Ileana FIRTULESCU

7 comentarii la „Patru femei pe lista consilierilor locali si o viitoare primarita

 • 2 martie 2012 la 07:06
  Permalink

  Oare fetitele din PSD o fi fetitele usoare consultate de („gagicari” cu bani) Robert Negoita si Nicu Banicioiu ???

  Răspunde
  • 2 martie 2012 la 08:46
   Permalink

   A trecut vremea rapandulelor PDL-iste consultate de Basescu si sleahta lui…

   Răspunde
   • 4 martie 2012 la 08:15
    Permalink

    Si a venit vremea rapandulelor PSD-iste….

    Răspunde
    • 5 martie 2012 la 09:08
     Permalink

     Mai bine prospaturi PSD-iste, decat expirate si agramate PDL-iste…

     Răspunde
 • 2 martie 2012 la 08:03
  Permalink

  doar nu credeai prostane ca le consulta BASE pe toate?

  Răspunde
 • 3 martie 2012 la 11:04
  Permalink

  Oricum, fata care apare in poza e foarte competenta pe post de consilier, se vede dupa ochelarii de soare… pare sa aiba o experienta de viata suficienta pentru a fi consilier, caci, se stie, consilierii trebuie sa fie foarte experimentati. 🙂 Vai si amar !

  Răspunde
 • 19 martie 2012 la 10:50
  Permalink

  Daca astea sunt viitorul,atunci eu emigrez in Congo.Pe facebook-ul organizatiei de tineret se lauda cu poze dintr-o campanie de „ecologizare” adica; strang frunzele din padure,la Jiet, si le bagau in saci de plastic, sa le aruce la gunoi.Avem noroc ca nu stun multi ca ei ca astia ne-ar extermina rapid.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.