11Noul city manager de la Petrila, care a câstigat acest post prin sustinerea unui examen în cursul acestei luni, îsi va prelua functia în luna septembrie, de la data de 1, mai exact.

El se numeste Ciprian Preda are 32 de ani si o experientã de 7 ani în administratia publicã, în mare parte în cadrul Biroului de Achizitii de la primãria Petrila. “ Sperantele sunt foarte mari si vrem sã fie mult mai bine decât pânã acum, cel putin din punct de vedere financiar unde la ora actualã este dezastru”, a afirmat Ciprian Preda, nou city-manager de la Petrila.

De altfel, el recunoaste cã are emotii vizavi de responsabilitãtile noii functii. “ Bineînteles cã sunt emotii, asteptãrile sunt mari, dar consider cã prin experienta acumulatã în cei sapte ani de primãrie alãturi de domnul primar, pot sã fac fatã acestui post ”, a mai spus Ciprina Preda.

Acesta a candidat pentru functia de city manager de unul singur, dupã ce al doilea candidat, respectiv fostul administrator public, Dorin Curtean, a fost respins de comisia de evaluare a dosarelor, pe motiv cã nu îndeplinea atributiile necesare acestui post.

Luiza Andronache