Evadatul de la Bârcea, încã de negãsit

6Mai multi hunedoreni au apelat în ultimele zile numãrul de urgentã 112 pentru a semnala faptul cã l-au vãzut pe detinul evadat în urmã cu o sãptãmânã de la Penitenciarul Barcea Mare. Oamenii legii s-au deplasat imediat la locurile indicate însã nici urmã de acesta.

Cãutãrile continuã atât în judet cât si pe întreg teritoriul tãrii, acesta fiind dat în urmãrire nationalã si în consemn la frontiere. Din momentul în care detinutul de 21 de ani de la Bârcea Mare a evadat,  zeci de hunedoreni au sunat la 112 si au declarat cã l-au vãzut în diferite zone ale judetului cum ar fi de exemplu groapa de gunoi a Devei sau Gara CFR din resedinta de judet. În zadar, însã, pentru cã tânãrul nu a fost încã gãsit.

În continuare, echipe mixte formate din jandarmi, politisti si reprezentanti ai penitenciarului cautã în toate zonele din judet, iar pe arterele rutiere principale sunt organizare filtre. În plus, acesta  a fost dat în urmãrile nationalã si în consemn la frontierele tãrii. O anchetã internã este în desfãsurare la ora actualã si la penitenciar atât în rândul angajatilor cât si al detinutilor, în special cei care au avut contact în ultima perioadã cu detinutul evadat, pentru a afla dacã acesta si-a exprimat vreodatã intentia de a fugi din închisoare sau a mentionat despre locurile unde ar putea sã fi fugit.6+1 Stan Sandu Ioan, în vârstã de 21 de ani, a fost încarcerat la Penitenciarul Bârcea Mare în luna iunie a anului trecut si avea de ispãsit o pedeapsã de patru ani si nouã luni pentru furt calificat. Oamenii legii fac în continuare un apel cãtre populatie sã sune la 112 în cazul în care îl vãd pe cel cãutat.

Luiza Andronache

Un comentariu la „Evadatul de la Bârcea, încã de negãsit

  • 4 octombrie 2013 la 12:46
    Permalink

    Da in inchisorile din Romania uni detinuti isi bat joc de cei mai slabi si ii batii ameninta la fel si gardieni conditiile sunt grele de detentie paturi supraetajate camere mici spatiu mic de miscare colegi virulenti,mancare rea nu tv nu pc ceva numai munca in folosul comunitati,sclavie mascata ca daca esti mascat si politist esti tare zau de ce nul aresteaza si pe Dumnezeu, sai iei omului ce are mai de pret sanatatea sphihica si fizica pentru ca in inchisoare te schimbi este interzi moral.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.